Proteste în Europa: Oamenii sunt tot mai nemulțumiți de introducerea „Green Pass”-ului

2 luni in urmă 35

  • Peste 100.000 de manifestanți sunt astăzi în stradă, în Franța.
  • De miercuri, francezii nu vor avea acces la spectacole, evenimente sportive sau de divertisment cu peste 50 de persoane, fără Green Pass.
  • Guvernele din Slovacia și Italia vor să introducă vaccinarea sau green pass-ul obligatoriu.
  • Green pass-ul va fi necesar din 6 august în Italia.

Sunt proteste anti-vaccinare în mai multe state europene. Iar oamenii sunt nemulțumiți și de introducerea green pass-ului, care le condiționează intrarea în spații publice. Franța, Italia, Marea Britanie sau Grecia sunt doar câteva exemple de țări unde au loc manifestații anti-pașaport de vaccinare.

„Green Pass”-ul a scos francezii în stradă

Peste 100.000 de manifestanți sunt astăzi în stradă, în Franța. După ce de miercuri, fără Green Pass, francezii nu pot avea acces la spectacole, evenimente sportive sau de divertisment cu peste 50 de persoane.

Manifestanții protestează sub sloganul „pentru libertate, impotriva dictaturii sanitare”.

Les Gilets jaunes, bien encadrés par le dispositif policier, chantent « Macron assassin ». (Paris)#Giletsjaunes #passsanitaire #PassDeLaHonte pic.twitter.com/eZ92305Lkb

— AnthoZ (@AnthoDepe) July 24, 2021

Proteste sunt și la Londra

Oamenii au ieșit în stradă și în Londra. Motivul? Același – pașaportul de sănătate.

You are not alone! We must not surrender to medical tyranny. Stand up for your Freedom…. that is your right. #TrafalgarSquare #londonprotest #NoVaccinePassportsAnywhere videographer: @VanessaGray158 pic.twitter.com/5YHeOXy4VR

— Gillian McKeith (@GillianMcKeith) July 24, 2021

You'll never walk alone.#LondonProtest pic.twitter.com/QWRgzoDHtD

— Darren of Plymouth 🇬🇧 (@DarrenPlymouth) July 24, 2021

Protestatarii din Slovacia blochează accesul la Parlament

După Marea Britanie și Franța, oamenii din Italia și Slovacia au ieșit în stradă. Sute de persoane au blocat accesul la Parlamentul slovac.

Avem aici o mulțime de oameni deranjați, care riscă nu doar viața lor, ci și viața altora. Incidentele nu sunt numai în fața parlamentului, ci în tot orașul. De exemplu, încearcă să urce în transportul public fără măști”, a spus Juraj Krupa, deputat în Slovacia.

GO SLOVAKIA!!!! 🇸🇰 Crowd blocks entrance to parliament in Bratislava (Slovakia) ahead of vaccine-related vote pic.twitter.com/aWkGld2sIb

— Anti Lockdown Alliance (Global) (@end_lockdowns) July 24, 2021

Italienii nu vor să intre în restaurant pe baza green-pass-ului

În Italia, din 6 august, green pass-ul va intra în circulație. Cei care vor să ia masa în oraș, vor trebui să îl aibă la ei. Italienii speră ca acest green pass să fie o invitație la vaccinare sau o soluție pentru a limita numărul infectărilor.

Vaccine passport protest in Italy. Nothing is more uplifting than seeing this crap being rejected elsewhere. pic.twitter.com/CFPLY0q7DM

— Bella Wallersteiner (@BellaWallerstei) July 23, 2021

„În ceea ce privește barurile și restaurantele, dacă înțeleg bine, veți putea rămâne afară fără permis verde, astfel încât problema va fi probabil în timpul iernii”, a afirmat Ruzena Halova, rezidentă în Roma.

Patronii de restaurant se tem că vor fi nevoiți să refuze clienți din cauza faptului că nu dețin green pass-ul.

„Ce fac cu cineva care are o boală cronică și nu poate primi vaccinul? Nu-l hrănesc? Spune-mi cum să fac, explică-mi!”, este dilema unui patron de restaurant din Italia, Michelangelo Minervini.

Protests break out in Italy over vaccine passport mandateshttps://t.co/k3iVEI7o77 pic.twitter.com/7Ntob32plW

— fml.lol (@fmllolnews) July 24, 2021

Green pass-ul va fi folosit pentru a demonstra că posesorul a fost vaccinat, a trecut prin boală sau are un test Covid negativ.

The post Proteste în Europa: Oamenii sunt tot mai nemulțumiți de introducerea „Green Pass”-ului appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă