Proteste de amploare faţă de noile restricţii. Oamenii anunţă că ies, din nou, în stradă

2 săptămâni in urmă 2

Proteste de amploare în toată ţara. Mii de oameni anunţă că vor ieşi, din nou, în stradă pentru a protesta faţă de noile restricţii impuse de autorităţi.

Proteste de amploare faţă de noile restricţii în toată ţara

George Simion îi îndeamnă pe români să se adune, luni, în faţa sediilor prefecturilor din oraşele în care locuiesc pentru a protesta faţă de noile restricţii impuse de autorităţi.

„Nu știu dacă vouă v-a ajuns cuțitul la os, dar nouă da. Nu ne-ați votat pentru a sta în băncile din Parlament impasibili la restricțiile pe care ni le impun politrucii în frunte cu Klaus Iohannis. Ce se întâmplă în zilele astea în România este inadmisibil și de asta trebuie, e de datoria noastră, să ieșim în stradă. Mâine la ora 5 nu mai stăm în casă, nu mai e timpul să stăm în case. E timpul să ieșim în stradă pentru drepturile noastre, pentru libertatea noastre, pentru că aceste restricții sunt de-a dreptul aberante”, a transmis liderul AUR.

Reamintim că mii de români au ieşit, duminică noapte, pe străzi. Participanţii la protestul spontan nu au purtat măşti şi au scandat lozinci anti-guvernamentale şi împotriva restricţiilor. Protestatarii au mărșăluit pe bulevardele din București, ajungând în Piața Victoriei. Protestul s-a finalizat în jurul orei 5 dimineața.

Citeşte şi Restricţii ca în starea de urgenţă. Pentru ce mai poţi ieşi din casă după ora 20. Ce trebuie bifat în DECLARAŢIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE

Prefectul Capitalei: „Eu îi înțeleg, pentru că de un an de zile avem mici disconforturi în activitatea noastră zilnică”

Prefectul Capitalei le-a transmis un mesaj celor care au anunțat că vor ieși în stradă și astăzi.

„Eu îi înțeleg, pentru că de un an de zile avem mici disconforturi în activitatea noastră zilnică, dar cred că este un preț foarte mic pe care trebuie să-l plătim pentru protejarea vieții celorlalți oameni. Până la urmă, dacă sunt nevoit să port o mască sau să stau în casă după o anumită oră pentru a salva viața bunicului sau a tatălui cred că este foarte puțin. (…) Nu sunt măsuri restrictive, nu ține nimeni să ne țină în casă, nu există aceste teorii minunate, există doar scopul de a salva vieți.

Citeşte şi EXCLUSIV. Traian Băsescu, despre protestele din țară: „Unde sunt premierul și președintele? S-au ascuns și îl lasă pe Arafat. Asta e lașitatea politicienilor!”

Le transmit că îi înțeleg, de un an de zile nici eu nu am ieșit cu prietenii și mie îmi place să mă plimb în parc seara. Trebuie să ne gândim că în București 1.500 de oameni au murit. Asta înseamnă zece blocuri a câte zece etaje. Dacă măcar unul dintre acei oameni ar putea fi salvat, pentru că noi facem un mic sacrificiu eu zic că merită.

Noi suntem mereu în legătură cu mediul de afaceri. (…) Pentru oamenii care erau în pericol de a-și pierde slujbele există iar măsuri de sprijin. Preocuparea Guvernului pentru economie este actuală”, a declarat Alin Stoica la AlephNews.

IMAGINILE MOMENTULUI

Proteste de amploare în marile orașe din România! –> https://bit.ly/3cv4VFNLIVE VIDEO, https://www.romaniatv.net/liveRestricţii ca în starea de urgenţă. Pentru ce mai poţi ieşi din casă https://bityl.co/6AHrCe trebuie bifat în DECLARAŢIA PE PROPRIA RĂSPUNDERELista restricţiilor care au intrat în vigoare la miezul nopţii. https://bityl.co/6AIhEXCLUSIV Diana Şoşoacă spulberă autorităţile care cer înmormântarea imediată a Corneliei Catanga. „Este bătaia de joc a lui Raed Arafathttps://bityl.co/6AOO

Posted by Romania TV on Sunday, March 28, 2021

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă