Proteste de AMPLOARE, anunțate în România. George Simion, lider AUR: "Astăzi cu adevărat ne luăm țara înapoi!"

2 săptămâni in urmă 2

 Inquam Photos / Octav GaneaSursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Valul de proteste anti-restricții pare să nu se mai sfârșească. După manifestațiile de seara trecută, organizate în București, dar și în alte orașe ale țării, la care au participat mii de oameni și care s-au întins până înspre  dimineață, iată că o nouă serie de proteste sunt anunțate astăzi. Cel care dă semnalul este chiar liderul AUR, George Simion, care cheamă oamenii în stradă, într-o postare făcută pe contul său de Facebook.

LUNI, 29 MARTIE 2021, 10:32

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

Mesajul care însoțește anunțul liderului AUR este următorul: "Astăzi la 17:00 cu adevărat ne luăm Țara înapoi. În toată ROMÂNIA, nu există scuze". 

Postarea a strâns 14 mii de like-uri, 1,7 mii de comentarii și nu mai puțin de 2,1 mii de distriburi, totul în doar câteva ore, ceea ce înseamnă că a ajuns la un număr impresionant de persoane care au distribuit-o, la rândul lor, mai departe, după ce s-au arătat de acord cu respectivul mesaj. 

Imagine

Știre în curs de actualizare. 

Citește și  Proteste în mai multe orașe din țară - Manifestanții au scandat împotriva noilor restricții anti-coronavirus. Diana Șoșoacă nu putea să lipsească

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă