Protest la Romexpo, înainte de startul Congresului PNL. Manifestanţii au amplasat un ciolan imens la intrarea în sală

4 săptămâni in urmă 20

Protestatarii au venit pregătiţi cu mai multe bannere și pancarte, prin care transmit mesaje critice sau ironice atât către liberali, cât şi spre preşedintele Klaus Iohannis.

„Ole, ola, stăm în frig iarna asta!”, „Când factura te stresează, la un golf tu apelează”, „PNL-ul se împute si facturile-s crescute”, sunt doar câteva dintre mesajele care se puteau citi pe pancardele participanţilor. De asemenea, au fost aduse mai multe crose de jucărie, ca o ironie la adresa preşedintelui Iohannis, care în urmă cu câteva zile îi îndemna pe români să practice golful la orice vârstă.

Piesa de rezistenţă o reprezintă însă un ciolan imens amplasat la intrarea în Complexul Romexpo, simbolizând lupta pentru putere din PNL.

Citeşte şi ALEGERI PNL 2021. Ziua cuţitelor lungi în PNL, Florin Cîţu şi Ludovic Orban se bat pentru „totul sau nimic”

La reuniunea liberalilor, care se va desfăşura la Romexpo începând cu ora 11,00, sunt aşteptaţi 5.000 de delegaţi din toată ţara. Preşedintele Klaus Iohannis şi-a anunţat şi el prezenţa la Congresul PNL.

Pentru accesul participanţilor la lucrări au fost impuse o serie de măsuri în contextul pandemiei de COVID-19, intrarea în sala reuniunii făcându-se numai pe baza adeverinţei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, a rezultatului negativ al unui test RT-PCR sau antigen rapid ori a certificatelor care dovedesc trecerea prin boală.

Premierul Florin Cîţu a respins toate acuzaţiile potrivit cărora acest congres ar fi organizat ilegal, cu atât de mulţi participanţi, având în vedere normele legale aprobate pentru scenariul roşu al pandemiei în care a intrat Capitala, după ce rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depăşit 3 la mia de locuitori.

Citeşte şi Alegeri PNL 2021. Florin Cîţu, portret de candidat. Care e ascensiunea politică a premierului „modern”, ce pozează în „Superman” şi are un trecut controversat

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă