Protest la Manchester United » Fanii au pătruns în baza de pregătire și au cerut plecarea proprietarului

3 săptămâni in urmă 17

Articol de - Publicat joi, 22 aprilie 2021, 15:15 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 15:16

Suporterii lui Manchester United au reacționat la încercarea clubului favorit de a se alătura Super Ligii, strângându-se în fața bazei de pregătire de la Carrington. 

Fanii au protestat contra deciziei fraților proprietari americani Glazer de a se alătura Super Ligii. Au forțat cordonul de securitate, au blocat ambele porți de acces la antrenament și au pătruns pe unul dintre terenuri, afișând bannere „Glazers out”, „Noi decidem când jucați”, „51% MUFC”, aluzie la modelul de funcționare al cluburilor germane. 

Vicepreședintele va demisiona după scandalul Super Ligii

Abia miercuri după-amiază, Joel Glazer a admis că a greșit și le-a cerut scuze suporterilor, care l-au somat să plece. Vicepreședintele executiv Ed Woodward va renunța la finele sezonului.

Manchester United a fost anunțat drept unul dintre cele 12 cluburi fondatoare ale Super Ligii, dar la mai puțin de două zile distanță, și-a anunțat retragerea printr-un comunicat: „Am ascultat cu atenție reacțiile fanilor noștri, ale guvernului britanic și ale celorlalți sponsori. Nu vom participa în Super Liga Europei”. Se pare că acesta nu a fost suficient pentru ca fanii să fie îmbunați.

FOTO. Fanii lui Chelsea, proteste împotriva Super Ligii

Mai multe știri din Premier League:

Povestea celui mai tânăr manager din istoria Premier League » S-a retras la 26 de ani și l-a înlocuit pe Jose Mourinho la Tottenham

În Marea Britanie se pune la cale o nouă Super Ligă! Rangers și Celtic, alături de granzii din Premier League?!

Playtech: INCREDIBIL! Românul mai bogat decât Ion Țiriac. Foarte puțini oameni au auzit de el


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă