Protest AUR față de certificatul COVID, în fața Parlamentului. Circulația în zonă este blocată

4 săptămâni in urmă 46

Câteva sute de oameni protestează, marți dimineață, în fața Parlamentului, față de introducerea certificatului COVID, manifestația fiind organizată de AUR și transmisă live pe Facebook de George Simion. La această oră, circulația pe bulevardul Națiunile Unite este blocată, potrivit Digi24.

Participanții scandează „Libertate”, „Venim peste voi”. Protestul a început la ora 9, însă oamenii s-au strâns încă de la primele ore ale dimineții. Manifestația este organizată de AUR, iar liderul partidului, George Simion, susținea că vrea să adune 10.000 de oameni în stradă, la manifestația din fața Parlamentului.

„Să nu voteze certificatul verde. De asta am venit. Să respingă la vot”, a spus într-un live pe Facebook George Simion care i-a îndemnat pe oameni să vină la protest.

La această oră, circulația pe bulevardul Națiunile Unite este blocată.

Copreşedintele AUR spune că toate intrările de la Camera Deputaţilor sunt blocate de protestatari. Pe faţada intrării de la Camera Deputaţilor a fost pus un banner mare cu mesajul ”Libertate fără certificate”.

Coaliția discută un nou proiect de lege inițiat de Alexandru Rafila privind introducerea certificatului COVID la locul de muncă. Certificatul Covid la locul de muncă va fi introdus în momentul înregistrării unei creşteri susţinute de 3 săptămâni consecutive a numărului de cazuri cu un coeficient de 1,5.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă