Protest anti restrictii in Bucuresti, condus de senatoarea Diana Sosoaca: "Merg la Cotroceni! Doar ca presedinte!"

4 săptămâni in urmă 1

Sute de persoane s-au adunat sambata in Bucuresti, fara a respecta regulile impuse de autoritati, multi dintre ei fara masca, si asta in ziua in care numarul de pacienti internati la ATI a fost unul record. Protestul din Bucuresti a fost condus de senatoarea Diana Sosoaca.

Cei prezenti la protest au strigat in repetate randuri "Sosoaca, presedinte!" si i-au oferit buchete de flori. Senatoarea a tinut un discurs dur in care a acuzat atat resptrictiile impuse de catre guvern dar si presa, sustinand ca din cauza banilor oferiti televiziunilor copiii nu au beneficiat de marirea alocatiilor.

Intrebata daca va merge si la protestul de la Cotroceni, Diana Sosoaca a declarat ironica: "Auzi, ma intreaba daca merg la Cotroceni! Doar ca presedinte!".

La un moment dat ea le-a spus celor din fata ei: "Nu intru in PSD. Daca intru in PSD fac macel!"

Tot in Piata Victoriei au ajuns si Luis Lazarus, Adriana Bahmuteanu, dar si Amalia Belantoni.

"Jos dictatura medicala"


Unii dintre participanti au icoane si steaguri ale Romaniei inscriptionate cu "Dacii Liberi" sau imprimate cu simbolul lupului dacic.

In momentul in care ajung in zona din apropierea Guvernului, mai toti isi dau masca jos. In piata sunt prezenti oameni de toate varstele, au fost adusi inclusiv copii.

Pe baloanele aduse de protestatari este scris "Jos dictatura medicala". Protestul a fost aprobat, dar doar pentru un numar de 100 de participanti, motiv pentru care organizatorul a fost deja amendat pentru ca a incalcat limita de participanti.

CITESTE SI:

Anunt important pentru cei care vin din SpaniaReactia preotului de la Biserica din IOR, dupa ce lacasul a fost vandalizat: "Ar fi bine ca Patriarhia sa-si tempereze declaratiile, pentru ca intreaga "afacere" are un singur beneficiar: AUR"Inca un "revolutionar" din Bucuresti condamnat la inchisoare cu executare: "Vreau sa ma bat cu mascatii. Sa moara familia mea daca nu sparg ficatii in voi"CTP, despre controversatul medic Flavia Grosan si despre cei care o lauda: "Cum as putea eu sa numesc aceste persoane? Le-as numi maglavite"VIDEO "Puteti trezi toate simturile unui barbat". Cine sunt unguroaicele sexy care l-au cucerit pe Smiley la "Romanii au talent"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă