ProSport confirmat! „Spaniolii umblă după un credit în România” | De ce nu vor băncile să le dea bani noilor investitori de la Dinamo

4 luni in urmă 10

ProSport a anunțat în exclusivitate că investitorii spanioli de la Dinamo caută cu disperare să facă un împrumut la o bancă din România pentru a acoperi datoriile clubului.

Dumitru Dragomir a confirmat informațiile ProSport, însă e sceptic în ceea ce privește proiectul „câinilor”. Recunoaște totuși că dacă ar avea bani ar investi oricând la Dinamo.

„Spaniolii umblă după un credit în România. E greu să-ți dea cineva bani fără garanții. Fotbaliștii nu sunt o garanție bancară. Mi-ar părea rău ca Dinamo să trăiască tot din banii strânși de suporteri. Dacă banii vin la Dinamo, Contra nu mai pierde trei jocuri până la finalul campionatului.

Trebuie doar să fie liniște. Sincer, dacă aș avea banii lui Gigi Becali aș investi în fotbalul românesc. Aș lua Dinamo imediat și m-aș întrece cu Becali. Dinamo e de luat, dar trebuie să ai cel puțin 30-40 de milioane de euro. Acest club îți mănâncă 7-8 milioane pe an. Spaniolii au făcut niște lucruri bune, dar nu mi-a plăcut că l-au schimbat pe Gabi Răduță, șeful centrului de copii și juniori”, a declarat Dumitru Dragomir la DigiSport Matinal, emisiune realizată de Viorel Grigoroiu.

„Banii întârzie să vină, există o neliniște!” – Cosmin Contra

Radu Birlică, adus special la Dinamo pentru a face rost de bani

Radu Birlică a fost propus și adus de către românii din managementul lui Dinamo, tocmai pentru relațiile pe care acesta le are în zona de business.

Concret, acesta a preluat funcția de director de marketing și are responsabilitatea de a aduce contracte de publicitate și sponsorizare la Dinamo.

„Ultima oară la ACS Poli Timișoara, Radu Birlică a mai activitat la Dinamo București în perioada martie 2013-iunie 2014, când a fost director de vânzări în cadrul clubului nostru. Specializat în marketing și advertising, precum și în dezvoltarea relațiilor cu partenerii de imagine ai cluburilor, Radu Birlică este un nume cunoscut în fotbalul intern.

Și-a început cariera la Concordia Chiajna, a continuat la Dinamo București, Universitatea Cluj și Ceahlăul Piatra Neamț, iar în ultimii cinci ani a activat la ACS Poli Timișoara, unde a fost director de marketing, vicepreședinte, președinte și administrator special în cadrul clubului bănățean.

Bine ai revenit la Dinamo București, Radu Birlică”, a fost anunțul făcut pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo, în urmă cu trei zile.

The post ProSport confirmat! „Spaniolii umblă după un credit în România” | De ce nu vor băncile să le dea bani noilor investitori de la Dinamo appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă