ProSport, confirmat! Mihai Roman 2 s-a transferat la FC Botoșani: „Garantez pentru el. Nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbal!” | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 23

Pus pe liber de către Laurențiu Reghecampf, Mihai Roman 2 a părăsit Bănia și a ajuns la o echipă de play-off, FC Botoșani. Jucătorul în vârstă de 29 de ani se află deja în Antalya sub comanda lui Marius Croitoru.

Laurențiu Reghecampf a decis să renunțe la patru jucători în această iarnă. Astfel că, Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Bălașa și atacantul Mihai Roman 2 au fost puși pe liber de către Craiova lui Mihai Rotaru.

ProSport v-a informat zilele trecute că atacantul Mihai Roman 2 este dorit de FC Botoșani, iar Valeriu Iftime ne-a confirmat că fostul jucător al oltenilor a ajuns deja în Antalya sub comanda antrenorulului moldovenilor, Marius Croitoru.

ProSport, confirmat! „L-am semnat deja. În mod sigur o să auziți și o să vedeți că Roman nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbal!”

Contactat de către ProSport, Valeriu Iftime a vorbit despre transferul lui Mihai Roman 2 la FC Botoșani. „Echipa mea este deja în Antalya, iar eu plec luni acolo. Mă duc și eu să fiu acolo lângă băieți. L-am luat pe Mihai Roman 2. A și semnat, iar el este sub comanda lui Marius Croitoru în cantonamentul din Antalya.

Am mare încredere în Mihai, el a mai jucat la noi, și o să vedeți voi că nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbal. A semnat pe 2 ani și jumătate sau 3 ani. Președintele meu de la club s-a ocupat de acte și el știe toate datele. Eu vă garantez pentru Roman. Știu ce poate, iar el a trecut cu bine peste toate problemele de sănătate. Avem nevoie de un atacant de profilul său. Băieții se pregătesc bine în Turcia sub comanda lui Marius, deoarece ne va aștepta o a doua parte a campionatului foarte grea. Ați văzut și voi cât de strânsă este lupta pentru play-off și bătălia o să fie dură”, a declarat Valeriu Iftime.

The post ProSport, confirmat! Mihai Roman 2 s-a transferat la FC Botoșani: „Garantez pentru el. Nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbal!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă