ProSport, confirmat! Eugen Trică și Mircea Bornescu se întorc în Bănie: „FC U are o nouă conducere!”

3 săptămâni in urmă 2

FC U Craiova nu concepe să rateze promovarea în Liga 2, iar gruparea din Bănie a dat două lovituri de imagine, după revenirile lui Eugen Trică și Mircea Bornescu.

Așa cum a anunțat ProSport, Eugen Trică l-a înlocuit pe Ovidiu Stângă, chiar în ziua în care acesta a fost îndepărtat de pe banca oltenilor. Decizia lui Adrian Mititelu Jr. de a renunța la serviciile fostului jucător de la PSV Eindhoven a venit după eșecul suferit de FC U Craiova pe terenul lui U Cluj, scor 1-0. 

În același timp, cei de la Craiova l-au adus și pe Mircea Bornescu: fostul portar va ocupa funcția de team-manager și va încerca probabil să umble și la moralul jucătorilor, după un nou eșec suferit de aceștia în Liga 2: 0-1 cu Universitatea Cluj.

Eugen Trică, antrenor la FC U Craiova! Mircea Bornescu va fi team-manager

Adrian Mititelu Jr. a decis să-l dea afară pe Ovidiu Stîngă de la FC U Craiova, deși acesta fusese instalat pe banca oltenilor în luna decembrie a anului trecut, iar în locul acestuia a fost adus Eugen Trică, așa cum a scris ProSport.

Fostul internațional român trebuie să pună repede echipa pe picioare și va colabora cu Mircea Bornescu. Cei doi, alături de Adrian Mititelu Jr. au apărut într-o fotografie postată pe Facebook de cei de la FC U Craiova, după ce au bătut palma și au ajuns la o înțelegere. Mircea Bornescu a surprins pe toată lumea, având multe kilograme în plus față de perioada când apăra în Liga 1. El s-a retras în 2017, după o experiență scurtă pe care a avut-o la FC Voluntari.

Eugen Trică este liber de contract după despărțirea de AFC Turris, echipă la care a stat în perioada noiembrie 2020 – februarie 2021.

„Fotbal Club Universitatea 1948 are o nouă conducere! Eugen Trica se întoarce pe banca Științei, iar Mircea Bornescu va fi Team Manager-ul echipei!”, a fost anunțul oficial făcut de echipa patronată de Adrian Mititelu, sâmbătă seara.

The post ProSport, confirmat! Eugen Trică și Mircea Bornescu se întorc în Bănie: „FC U are o nouă conducere!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă