ProSport, confirmat! Constantin Budescu semnează chiar acum cu FCSB! E la baza din Berceni, după ce Edi Iordănescu l-a convins să vină | EXCLUSIV

1 lună in urmă 29

Constantin Budescu (32 de ani) și-a dat acordul pentru a evolua pentru FCSB în acest sezon. ProSport a anunțat de acum două zile această mutare-bombă în campionatul intern.

Fotbalistul, care se află în această dimineață chiar la baza din Berceni, revine la fosta campioană după o pauză de 3 ani. În sezonul 2017-2018, Budescu a marcat 9 goluri la FCSB.

Gigi Becali, patronul FCSB, a confirmat încă de ieri în exclusivitate pentru ProSport intenția de a-l readuce pe fotbalistul Constantin Budescu în lotul roș-albaștrilor.

ProSport, confirmat! Constantin Budescu semnează chiar acum cu FCSB! E la baza din Berceni, după ce Edi Iordănescu l-a convins să vină | EXCLUSIV

Omul decisiv al acestei mutări de senzație a fost Edi Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor, care a insistat ca internaționalul să ajungă la echipa patronată de Gigi Becali. În ultimele zile, tânărul tehnician de 43 de ani l-a „bombardat” cu multe telefoane pe Budescu, fotbalist care a promis azi-noapte că revine la FCSB.

Ceea ce s-a întâmplat dimineață. Oficializarea transferului e o chestiune de ore, după ce vor fi parafate actele care se întocmesc în acest moment.

Constantin Budescu a negociat, după ce a rămas liber de contract, cu o formație din Qatar. ProSport a aflat că tratativele au picat și Budescu a reluat discuțiile cu grupările din Liga 1 care îl doreau. Inclusiv CFR Cluj, care l-a contactat și ea pentru a obține servicile internaționalului român. Relaâia bună cu Denis Alibec ar fi fost un argument în acest sens.

Vicecampioana României i-a oferit un salariu-record lui Constantin Budescu, oferindu-i fotbalistului unele dintre cele mai bune condiții posibile pentru nivelul Ligii 1. Jucătorul, originar din Urziceni, ar urma să primească un salariu lunar de 25.000 de euro și o primă de instalare de peste 200.000 de euro.

The post ProSport, confirmat! Constantin Budescu semnează chiar acum cu FCSB! E la baza din Berceni, după ce Edi Iordănescu l-a convins să vină | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă