ProSport a aflat tot ce s-a întâmplat la discuțiile dintre Răzvan Burleanu și Ladislau Boloni! Lovitură în negocierile pentru selecționerul României: „Condițiile financiare trebuie să fie extraordinare! Se va consulta cu avocatul” EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 21

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au fost la Nisa pentru a discuta cu Ladislau Boloni despre preluarea funcției de selecționer al României, iar ProSport a aflat cum a decurs întrevederea dintre cei trei.

Oficialii FRF au mers la fostul antrenor al naționalei pentru a afla dacă este dispus să preia prima reprezentativă și pentru a afla ce pretenții financiare și sportive are.

Din informațiile noastre, părțile nu au ajuns la un numitor comun pentru că propunerea lui Burleanu nu a fost foarte concretă, iar Boloni, un maestru al tratativelor, care pune mare accent pe detalii și pe seriozitate, ar fi dorit oricum să aibă și opinia avocatului său în momentul în care președintele va veni cu o ofertă clară.

Lovitură în negocierile dintre Răzvan Burleanu și Ladislau Boloni! Președintele FRF s-a dus în Franța doar de ochii lumii? „Trebuie să urmeze o discuție serioasă între părți”

România nu are selecționer, iar Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță par să epuizeze toate opțiunile cu adevărat importante. După ce rând pe rând au fost refuzați de Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, cei doi oficiali ai FRF au mers în Franța, la Ladislau Boloni, pentru a discuta cu fostul selecționer al României condițiile în care ar fi tentat să revină la cârma naționalei.

ProSport a aflat din surse bine informate exact ce s-a discutat între cei trei, în ceea ce a fost mai degrabă o vizită de intenție, decât una în care să se facă o ofertă concretă și cât se poate de serioasă.

„Burleanu și Stoichiță au fost să discute cu Boloni, dar deocamdată nu s-a concretizat nimic. Cei doi știu că pentru a aduce un nume ca Boloni selecționer trebuie să fie condiții financiare și condiții de lucru extraordinare.

Fiind vorba despre un antrenor care a pregătit Sporting Lisabona și a făcut-o campioană, care l-a descoperit pe Cristiano Ronaldo, trebuie să urmeze și o discuție serioasă între cele două părți. Boloni vrea să se consulte și cu avocatul său și așteaptă să vadă dacă intențiile FRF sunt serioase, așa cum este el ca om și ca profesionist”, afirmă sursele ProSport.

Rămâne de văzut dacă Burleanu și Stoichiță, după ce i-au luat „pulsul” și lui Boloni, vor reveni către acesta cu o ofertă scrisă și pe măsura valorii dovedite a antrenorului de 68 de ani sau a fost doar o altă deplasare de tipul „praf în ochi” pentru fanii naționalei.

The post ProSport a aflat tot ce s-a întâmplat la discuțiile dintre Răzvan Burleanu și Ladislau Boloni! Lovitură în negocierile pentru selecționerul României: „Condițiile financiare trebuie să fie extraordinare! Se va consulta cu avocatul” EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă