ProSport a aflat ce accidentare a suferit Florinel Coman! Ce riscă dacă se operează + Cât va sta pe tușă | EXCLUSIV

1 lună in urmă 21

Florinel Coman (23 de ani) s-a accidentat în meciul FCSB – Sepsi OSK, scor 1-1, iar ProSport a aflat care este problema care îi dă bătăi de cap lui „Mbappe de România”.

Internaționalul român a fost atacant violent de către Marius Ștefănescu în timpul meciului FCSB – Sepsi OSK, scor 1-1, în etapa a 6-a din Liga 1, dar „centralul” a lăsat jocul să continue, iar apoi i-a arătat cartonașul galben jucătorului echipei din Sfântu Gheorghe.

Florinel Coman nu a mai putut continua meciul cu Sepsi OSK din cauza durerilor și a fost înlocuit în minutul 71 cu Ivan Mamut, jucătorul transferat de la Universitatea Craiova.

Ce accidentare a suferit Florinel Coman în FCSB – Sepsi OSK

Deși Marius Ștefănescu l-a atacat pe Florinel Coman în zona gleznei, fotbalistul pe care Gigi Becali speră să încaseze zeci de milioane de euro întâmpină probleme din cauza unei accidentări mai vechi.

ProSport a aflat că lui Florinel Coman i-a recidivat accidentarea care i-a dat bătăi de cap de la începutul anului 2021. „Mbappe de România” a fost aproape de operație după ce a fost ținut luni de zile departe de teren de pubalgie, misterioasa boală a sportivilor, așa cum ProSport a anunțat în iulie 2021.

Florinel Coman în momentul în care s-a accidentat la meciul Backa Topola – FCSB

Florinel Coman va lipsi de pe teren cel puțin 3 luni

Florinel Coman se va opera ca să scape de pubalgie, după ce luni la rând a încercat să scape de această problemă prin diverse tratamente. În această situație, vedeta celor de la FCSB va lipsi de pe teren cel puțin trei luni și șansele ca el să mai evolueze în anul 2021 sunt mici dacă ținem cont că Valentin Mihăilă s-a operat de aceeași problemă in luna mai și nu a revenit nici măcar acum.

Cotat de site-urile de specialitate la 5 milioane de euro, Florinel Coman a ajuns la FCSB în august 2017 după ce Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro către echipa lui Gică Hagi. În sezonul 2021 – 2022, „Mbappe de România” a jucat în 7 meciuri și a dat un gol  pentru FCSB, în toate competițiile.

Dacă se operează, pierde din viteză, ceea ce pentru un atacant este principala calitate. Sunt două variante intervenții chirurgicale: secționarea sau curățarea inserției adductorului. În ambele cazuri este afectată viteza sportivului – medicul Pompiliu Popescu, conform Libertatea.

The post ProSport a aflat ce accidentare a suferit Florinel Coman! Ce riscă dacă se operează + Cât va sta pe tușă | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă