Propunere PNL: Angajații au la dispoziție o lună să se vaccineze, altfel își vor plăti testele

2 săptămâni in urmă 12

 Inquam) Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății (foto: Inquam)

Angajații care, după intrarea în vigoare a legii certificatului verde, vor refuza să se vaccineze, ar putea fi obligață să-și plăteacă testele. Reglementarea se referă atât la angajații de la stat, cât și la cei din mediul privat.

MARŢI, 16 NOIEMBRIE 2021, 15:00

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Testarea COVID-19 ar urma să fie gratuită timp de 30 de zile pentru angajaţii nevaccinaţi, a anunţat, marţi, preşedintele Comisiei de sănătate, deputatul PNL Nelu Tătaru.

"După cum aţi putut vedea, s-a acceptat ca termen de 30 de zile să avem testări gratuite", a adăugat Tătaru, arătând că este vorba de 10 teste. Inițail, liberalii ar fi dorit ca testele să fie plătite de orice angajat nevacinat imediat după intrarea în vigoare a certificatului verde.

Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor s-a reunit, marţi, pentru a discuta proiectul privind certificatul verde, însă nu s-a ajuns la o concluzie, în şedinţă fiind doar prezentate amendamente depuse, potrivit Agerpres.

"Fiind şase comisii raportoare, fiecare comisie îşi poate face un raport preliminar. Dacă ele coincid, atunci vom avea un raport comun, dacă nu, vom fi nevoiţi să facem o comisie comună", a precizat Tătaru, menţionând că se va consulta cu preşedinţii celorlalte comisii sesizate în fond cu acest proiect pentru a vedea când va fi adoptat raportul comun.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă