Propunere controversată a unui parlamentar: sancțiuni pentru fotbaliștii naționalei de fotbal: „Inclusiv fanii pot decide”

4 săptămâni in urmă 30

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021, 19:11 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 19:17

Parlamentarul rus Sultan Khamzaev a făcut o propunere legislativă controversată. Vrea ca fotbaliștii naționalei de fotbal să fie pedepsiți dacă nu se ridică la nivelul așteptărilor. 

Rusia a lipsit de la Euro 2020 și nu s-a calificat nici la Campionatul Mondial din Qatar. Parlamentarul Sultan Khamzaev a transmis un comunicat de presă controversat. Urmează ca propunerile lui, amenzi pentru fotbaliștii care evoluează slab în tricoul primei reprezentative, să ajungă la ministrul Sportului și la președintele Federației.

Propunere controversată: amenzi pentru fotbaliștii naționalei Rusiei 

„Ca partea a activităților parlamentare, deputatul Sultan Khamzaev propune impunerea de sancțiuni jucătorilor care joacă slab pentru naționala de fotbal a Rusiei. Deseori, fotbaliștii dau dovadă de o lipsă de implicare. 

Discuția privește amenzi pentru jocul slab, pentru violarea regulamentului disciplinar, dar și în urma plângerilor venite din partea fanilor. Nivelul amenzilor ar trebui să fie similar cu cel prevăzut în contractul de la echipele de club”, se arată în comunicat emis de biroul de presă al parlamentarului SUltan Khamzaev, potrivit Russia Today

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Haos la formația lui Răzvan Marin » Oficialul lui Cagliari n-a mai rezistat: „A fost ultimul meci pentru mulți dintre ei”

VIDEO Xavi a anunțat prioritatea #1 a Barcelonei: „Trebuie să semnăm rapid, e fundamental!”

Playtech: Lidia Buble ȘOCHEAZĂ cu acest interviu extrem de indecent: „Cum să nu mă ating...” Tatăl ei sigur se va RUȘINA!!!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă