Proprietatea care l-a inspirat pe Scott Fitzgerald sa scrie "Marele Gatsby", scoasa la vanzare. Pretul cerut pe conacul construit in 1929

3 săptămâni in urmă 16

Conacul care l-a inspirat pe F. Scott Fitzgerald sa scrie "Marele Gatsby" este scos la vanzare. Proprietatea se afla in New York si este listata la 28,5 milioane de dolari. Casa este construita in stil colonial, in anii 1920.

Proprietatea, care a avut doar doi proprietari din 1929 si pana acum, este scoasa la vanzare pentru prima data in 40 de ani. Actualul proprietar a cumparat-o, fara sa se stie cu ce suma, in 1982.

Conacul, unde au fost organizate numeroase petreceri, a fost comandat de omul de afaceri Harvey Dow Gibson in 1926, iar el si sotia lui, Helen, au gazduit deseori evenimente. Ei i-au primit pe Zelda si F. Scott Fitzgerald de mai multe ori, iar vizitele l-au inspirat pe autor sa scrie "The Great Gatsby", scrie news.ro.

Proprietatea, care se afla in Locust Valley din Long Island, este listata acum la 28,5 milioane de dolari.

Intre detaliile originale se numara semineuri din marmura, podelele din lemn si mobila construita in conac. Vestibulul pastreaza picturile murale si o scara in spirala duce catre un domn cu luminator. Sufrageria are un tavan de 4 metri si jumatate, orgamente originale si usi franceze care duc spre o gradina.

CITESTE SI:FOTO VIDEO Cat de pustii sunt celebrele partii de schi din Alpi. Turistii au fost interzisi, in ciuda protestelor vehementePerformanta actorilor de la Bulandra: 6.000 de spectatori platitori la teatru online. Marius Manole: "Am umplut 20 de sali odata"Senatul a abrogat prevederea privind iesirea anticipata la pensie a magistratilor, la 45 de ani si dupa o vechime de 20 de aniRazboiul comercial dintre UE, SUA si Marea Britanie. Cum au pierdut europenii milioane de doze de vaccin anti-Covid-19Mesajul sfasietor al handbalistei Crina Pintea: "Si-au batut joc de noi pentru ca suntem mici. M-am saturat". Romanca a plans pe teren
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă