Proprietarul "plăcuțelor suedeze" revine cu un număr ce înmatriculare adaptat situației politice actuale. Mesajul către Iohannis VIDEO

3 săptămâni in urmă 12

Miercuri, 10 Noiembrie 2021, ora 16:04

22 citiri

Proprietarul "plăcuțelor suedeze" revine cu un număr ce înmatriculare adaptat situației politice actuale. Mesajul către Iohannis VIDEO

Răzvan Ștefănescu, românul plecat la muncă în Suedia ajuns celebru datorită mesajului injurios adresat PSD prin intermediul numărului de înmatriculare, a postat un anunț referitor la vânzarea unei alte mașini.

De această dată este vorba despre un număr de înmatriculare care conține particula USL.

Proprietarul spune că mașina ar fi de vânzare, iar plăcuțele sunt cadou.

În același timp, Ștefănescu a postat un mesaj pe Facebook adresat președintelui Iohannis și fostului prim-ministru Florin Cîțu.

"Domnule președinte, am crezut în dumneavoastră când spuneați că vreți o Românie educată, în care tinerii să se întoarcă din diaspora.

V-am votat și la primele alegeri și la cele de după. Am crezut în dumneavoastră, dar pe parcursul anilor am observat că sunteți un fățarnic, un om care nu se ține de cuvânt.

Domnule Cîțu, v-am plăcut ca și prim-ministru. Erați ok: tânăr, deștept, cu ambiții. Pe parcurs am observat că sunteți un om care nu aveți ouă.

Am venit atunci cu plăcuțele, m-ați plăcut, m-ați aplaudat... V-am făcut și dumneavoastră acum o plăcuță. Pentru dumneavoastră și întreg PNL-ul care vă susține", spune românul în mesaj.

Citeste si:

Grindeanu susține că PSD vrea creşterea salariului minim, a pensiilor şi a alocaţiilor prin taxarea luxului. „Vrei iaht, maşini de sute de mii de euro - plăteşti în plus”

Vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat miercuri, 10 noiembrie, că la întâlnirea echipelor de negociere de la PNL, PSD şi UDMR, pe capitolul economic, s-a discutat despre tot ceea ce...

 „Este efectiv îngenuncherea liberalilor. Eșec monumental al lui Klaus Iohannis”

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a declarat miercuri, 10 noiembrie, că alianța dintre PSD și PNL reprezintă un „eșec monumental” pentru președintele Klaus Iohannis. Paleologu...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă