Proprietar de câini din Brăila, amendat din cauza lătrăturilor care deranjau vecinii

3 săptămâni in urmă 15

Exasperați de lătrăturile câinilor unui vecin, mai mulți brăileni au făcut reclamație la Poliția Locală, plângându-se de zgomotul pe care trebuie să-l suporte zi și noapte. Pe baza unei hotărâri a Consiliului Local, proprietarul patrupedelor a primit o amendă de 300 de lei, a informat portalul local Obiectiv Vocea Brăilei.

Polițiștii locali au dat curs sesizării și s-au deplasat la adresa indicată, unde „au constatat că cele reclamate se confirmă”. Motiv pentru care l-au amendat pe proprietarul câinilor cu 300 lei, somându-l să ia „măsuri pentru menținerea liniștii”.

”Pentru nerespectarea de către deținătorii de câini a obligației de a lua măsuri de prevenire a zgomotelor provocate de câinii pe care îi dețin, conform HCLM. Brăila nr.19/ 2014, a fost depistat şi sancţionat contravenţional numitul AN, de 68 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 300 lei”, a transmis Poliția Locală Brăila.

În calitate de deținător a doi câini, persoana nu a luat măsuri de prevenire a lătrăturilor și zgomotelor, provocând disconfort locuitorilor din vecinătate

Biroul de Presă al Poliției Locale Brăila:

Foto cu caracter ilustrativ

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă