Promisiunea pe care a făcut-o Andreea Marin când a împlinit 47 de ani. Nu are legătură nici cu iubitul ei, nici cu fiica

4 săptămâni in urmă 13


Andreea Marin a împlinit 47 de ani pe 22 decembrie. Celebra prezentatoare de televiziune și antreprenoare și-a petrecut ziua acasă, alături de cei dragi. Nu a uitat însă să facă dezvăluiri în fața fanilor ei, în spațiul public, la ceas aniversar. Acolo a atras atenția cu o declarație.


„Îmi promit ca, la 47 de ani împliniți azi, să nu uit să mă privesc în oglindă și să văd mereu dincolo de aparențe, de lumini și de umbre, de riduri, de cearcăne sau de machiaj. Dincolo de masca noastră, se ascunde un suflet mare. Dincolo de chip, e un creier ce naște idei care pot face minuni.


Dincolo de haine, e un corp imperfect, dar perfect capabil să miște munții la nevoie, pentru a schimba vieți în bine. Pântecele noastre făuresc vieți. Pieptul nostru le hrănește. Inima noastră le iubește și le ocrotește. Cu oglindă sau fără, se află oamenii cei adevărați, în stare să adune cioburi la nevoie și să facă noi oglinzi care să reflecte lumina în jur, cu mâinile lor”, a transmis Andreea Marin pe Facebook și pe Instagram.Așadar, vedeta s-a gândit de data aceasta și la ea, nu la fiica Violeta sau la iubitul Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin apare pe micul ecran de ani de zile, încă din adolescență, așa că mereu a avut grijă de ea, a fost un model de carieră pentru generații la rând.


„Decembrie e o lună plină pentru mine”


Andreea Marin muncește mult în această perioadă, chiar și 14-16 ore pe zi. Are multe campanii, dar de Crăciun ia pauză. „Decembrie este o lună plină pentru mine mereu și, spre finalul ei, e întâi ziua Violetei (pe 15 decembrie a împlinit 14 ani, n.r.), apoi a mea (47 de ani, pe 22 decembrie, n.r.), apoi Crăciunul și finalul de an… Vreau să fiu acasă, nicăieri altundeva nu e mai frumos și mai bine pentru mine, sincer.


Oameni dragi, căldura sufletească, brazii împodobiți, masa cu bunătăți, clinchete și sunet de pian, pisicile leneșe și cățeii agitați, dar și ciripit de păsărele în gospodăria noastră… și lui Moș Crăciun îi place popasul la noi!”, a povestit vedeta pentru tvmania.ro acum câteva zile.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă