Proiectul genial lansat de Meghan Markle în ziua în care a împlinit 40 de ani. Toate femeile o vor aplauda!

2 luni in urmă 24

Meghan Markle și-a sărbătorit ieri aniversarea. Ea a împlinit 40 de ani, ocazie cu care și-a lansat și cel mai nou proiect.

Proiectul genial lansat de Meghan Markle în ziua în care a împlinit 40 de ani

De ziua ei, Meghan Markle a vrut să marcheze momentul cu un proiect special. Pentru că a împlinit 40 de ani, ducesa de Sussex a anunțat proiectul 40×40, care vizează ajutarea femeilor să se întoarcă la locul de muncă.

De când ea și soțul ei au renunțat la funcția de membri al familiei regale, cei doi au anunțat o serie de proiecte și au primit oferte de afaceri de milioane de dolari, de la companii precum Netflix și Spotify.

Au existat voci care au spus că Meghan va profita de aniversarea de 40 de ani, folosind-o ca pe o modalitate de a construi un „imperiu”.

Profesorul Jonathan Shalit, care a lucrat cu vedete precum Sir Elton John și Simon Cowell, a declarat pentru revista Closer:

„A 40-a aniversare a lui Meghan va fi începutul unui deceniu imens pentru ea – va fi începutul construirii imperiului ei de afaceri.

În termen de cinci ani, o văd pe Meghan ca fiind una dintre cele mai importante și mai solicitate persoane de la Hollywood. Va avea o serie de premii internaționale pentru film, munca umanitară și poate chiar un Emmy sau Oscar.

Amintiți-vă, cum îi văd britanicii nu este la fel cum îi văd americanii. Sunt doi dintre cei mai solicitați oameni din comunitatea de la Hollywood. Au construit un cerc strâns de prieteni și o echipă substanțială cu care vor lucra să-i ajute să realizeze ceea ce și-au propus. Nu există nicio limită!”, a spus el.

Cum și-a anunțat Meghan proiectul

În videoclipul lansat ieri, Meghan este prezentată într-un apel Zoom cu Melissa și îi cere să o ajute cu o idee pe care o are de ziua ei.

Melissa face câteva glume despre modul în care Meghan ar trebui să-și sărbătorească cea de-a 40-a aniversare – de la tatuaje până la o petrecere pe iaht – înainte ca noul proiect să fie dezvăluit.

Videoclipul a fost lansat la doar câteva ore după ce regina, precum și ducele și ducesa de Cambridge i-au transmis urări lui Meghan.

Regina ea a împărtășit trei fotografii cu Meghan, inclusiv una dintre cele făcute împreună în timpul vizitei lor la Chester în 2018 și alta cu Harry și Meghan împreună cu fiul lor Archie din Africa de Sud, scrie mirror.co.uk.

Prințul William și Kate Middleton au împărtășit o fotografie din turneul regal al lui Meghan în Australia.

The post Proiectul genial lansat de Meghan Markle în ziua în care a împlinit 40 de ani. Toate femeile o vor aplauda! appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă