Proiect: Parcarea din Piaţa Constituţiei va deveni centru de vaccinare împotriva COVID-19 direct în mașină

2 săptămâni in urmă 13

Parcarea din Piata Constituției Parcarea din Piata Constituției

O parte a parcării din Piaţa Constituţiei ar urma să fie folosită pentru un centru de vaccinare împotriva COVID-19 de tip drive-through. Propunerea apare într-un proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti de săptămâna viitoare.

JOI, 22 APRILIE 2021, 10:43

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Proiectul prevede că se aprobă utilizarea, până pe 12 septembrie, a părţii corespunzătoare a 240 de locuri de parcare, în vederea organizării centrului de vaccinare de către Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti. Centrul ce va fi înfiinţat va avea patru puncte de vaccinare.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, centrul de vaccinare de tip drive-through va fi dotat cu echipamente specifice desfăşurării în condiţii optime a campaniei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2: materiale sanitare, recipiente pentru colectarea deşeurilor, termoscanner, frigider, computer, imprimantă, medicamente - seruri, dezinfectanţi, materiale de protecţie individuală - halate, mănuşi, măşti,, etc.

Toate cheltuielile legate de organizarea şi funcţionarea centrului de vaccinare de tip drive-through, inclusiv utilităţi, cablări, branşamente şi alte cheltuieli conexe, vor fi efectuate de Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă