Proiect grandios în Ghencea! După ridicarea arenei de 100 de milioane de euro, se pregătesc alte două investiții majore

2 săptămâni in urmă 4

Liga 1, etapa 29: Academica - Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1, etapa 29: Gaz Metan - FC Argeş, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții, a transmis că a primit din partea CSA Steaua solicitări pentru demararea a două proiecte care prevăd construcția unei noi săli polivalente și a modernizării stadionului de atletism.

CNI, proiect de dezvoltare a infrastructurii sportive a CSA Steaua

În acest moment, avem două solicitări, una legată de reabilitarea stadionului de atletism și de construirea unei săli polivalente, pentru că cea din 'Mihai Viteazu' este mică și nu satisface toate nevoile clubului. 

Dânșii ne-au trimis pentru această sală polivalentă o notă conceptuală și o temă de proiectare cu ce și-ar dori și ușor-ușor vom începe.

Se va face, cu răbdare, acum depinde și de alocațiile bugetare, trebuie să avem o sursă de finanțare. Dar eu sper că se vor face. Așa cum a fost făcut și bazinul de polo”, a declarat Adrian Cefalan, la ”Națiunea Stelistă”.

Până la demararea proiectelor sălii polivalente și arenei de atletism, în complexul din Ghencea au fost finalizate construcțiile noului stadion de fotbal, care va fi folosit pentru găzduirea antrenamentelor echipelor care vor juca meciurile de la Euro 2020 la București.

Galerie Foto

Stadion Steaua, detaliile proiectului

Cost construcţie 94.672.020 milioane de euroCapacitate: 31.254 de locuriSuprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnăSpații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)RestaurantMuzeu al Clubului Sportiv al Armatei SteauaSpații VIP (loje și parcare)Sală de forță și de recuperarePunct medical de prim ajutorZona de presă si sky-box ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFASala de conferințăVestiare pentru sportiviMagazineSpații tehnice și pentru birouri. Etichete: csa steaua , sala polivalenta bucuresti , cni , adrian cefalan , stadion atletism steaua
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă