Progresul Spartac, aproape să mai facă o victimă în Cupa României! Concordia Chiajna a trecut gâfâind, la lovituri de departajare, de ”rebelii” Ligii 3, deși a avut om în plus din minutul 71

2 luni in urmă 31

Concordia Chiajna, liderul Ligii a 2-a, s-a calificat în turul 4 al Cupei României, dar nu fără emoții. Ilfovenii au avut de tras pentru accederea în faza următoare, trecând la loviturile de departajare de Progresul Spartac. După primele 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1. Rezultatul s-a menținut și după 120 de minute.

Concordia Chiajna a jucat cu om în plus din minutul 71, dar s-a chinuit cu Progresul Spartac

Intrarea la partida disputată pe terenul Progresului Spartac a fost liberă, astfel că fanii au venit într-un număr mare. A contat și victoria din runda trecută, când formația din Liga 3 a trecut de Steaua. Ambele goluri ale duelului Progresul Spartac – Concordia Chiajna, din cele 120 de minute, au fost marcate în minutele 54 și 80.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Progresul Spartac, aproape să mai facă o victimă în Cupa României! Concordia Chiajna a trecut gâfâind, la lovituri de departajare, de ”rebelii” Ligii 3, deși a avut om în plus din minutul 71 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă