Programul zilei la Roland Garros, luni, 28 septembrie 2020

5 luni in urmă 16

Urmează o zi cu foarte multe partide la Roland Garros 2020, însă temperatura va fi una scăzută fapt care a încomodat în zua precedentă mai mulți jucători de pe tabloul principal. ProSport vă prezintă programul zilei de luni, 28 septembrie, de la Roland Garros.

Viktoria Azarenka a fost cea mai vocală dintre jucătorii participanți la Roland Garros. Tenismena din Belarus s-a plâns că îi este frig. Și Simona Halep a spus înainte să înceapă turneul că se obișnuiește mai greu cu temperaturile scăzute din Franța.

Ce meciuri se joacă azi la Roland Garros. Patricia Țig evoluează dela ora 16.00

Ediția 2020 a Roland Garros a debutat duminică, iar România fiind reprezentantă pe tabloul principal de șapte sportive: Simona Halep, Irina Begu, Patricia Țig, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Monica Niculescu și Irina Bara.

Fiind o ediție atipică, desfășurată în premieră toamna, turul 1 al acestei competiții pariziene are loc pe parcursul a trei zile – duminică, luni și marți. Dintre jucătoarele din România doar Patricia Țig va juca azi cu Stefanie Voegele, locul 116 WTA, nu mai devreme de ora 16.00.

Toată lumea așteaptă revenirea lui Rafa Nadal, care va juca de la ora 17.00 cu bielorusul Gerasimov. Pe tabloul feminin, Serena Williams va da piept cu Christie Ahn de la ora 15.30. De asemenea, tot azi vor debuta la Paris nume grele precum Elina Svitolina, Garbine Muguruza, Angie Kerber și Kiki Bertens.

Simona Halep a fost prima sportivă din România care a intrat pe zgura de la Paris și a reușit să se impună, fără emoții, 6-4, 6-0, în fața Sarei Sorribes Tormo. În aceeași zi, duminică, va începe aventura la French Open și Irina Begu.

The post Programul zilei la Roland Garros, luni, 28 septembrie 2020 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă