Programul zilei la Australian Open, duminică 21 februarie 2021. Blockbuster-ul Novak Djokovic – Daniil Medvedev este precedat de finala de dublu

1 lună in urmă 3

Super finala masculină dintre Novak Djokovic și Daniil Medvedev nu este singurul meci programat duminică, 21 februarie, la Australian Open! Fanii tenisului vor putea urmări și ultimul act al probei de dublu masculin.

Două finale au mai rămas de disputat la Australian Open 2021, ambele fiind programate duminică dimineață! Mult așteptatul meci dintre Novak Djokovic și Daniil Medvedev va avea loc de la ora 10:30.

Înaintea finalei de simplu se vor decide campionii probei de dublu! Finala dintre echipele Rajeev Ram/Joe Salisbury (SUA/Marea Britanie) și Ivan Dodig/Filip Polasek (Croația/Slovacia) începe la ora 06:00.

Programul zilei la Australian Open, duminică 21 februarie 2021. Blockbusterul Djokovic – Medvedev este precedat de finala de dublu

Duminică, 21 februarie, este ultima și cea mai așteptată zi a turneului de la Australian Open! Fanii tenisului își fac încălzirea cu finala de dublu Rajeev Ram/Joe Salisbury (SUA/Marea Britanie) – Ivan Dodig/Filip Polasek (Croația/Slovacia), de la 6 dimineața! Apoi, Novak Djokovic atacă al 9-lea titlu la Australian Open, înfruntându-l pe Daniil Medvedev, cu începere de la ora 10:00.

Meciurile sunt transmise în România de Eurosport, iar finaliștii se luptă pentru premii fabuloase! Campionul de la simplu va pune mâna pe un premiu în valoare de 2,11 milioane de dolari, în timp ce câștigătorii probei de dublu vor împărți un cec de 462.000 de dolari. Se știu deja campioanele din probele feminine: Naomi Osaka (Japonia) la simplu, respectiv Elise Mertens/Aryna Sabalenka (Belgia/Belarus) la dublu.

Daniil Medvedev, declarație memorabilă înaintea finalei cu Novak Djokovic de la Australian Open: El are mai multe de pierdut!”

Întrebat despre duelul cu Novak Djokovic, rusul a fost sigur pe el. „Nu am presiune deloc, el are! E favorit şi vrea să-i ajungă pe Federer şi Nadal la numărul de trofee. Are mai multă experienţă, dar şi infinit mai multe lucruri de pierdut”, a declarat Daniil Medvedev înaintea finalei.

Istoria meciurilor directe este de partea lui Novak Djokovic, scor 4-3, dar Daniil Medvedev s-a impus în ultima confruntare, cu scorul de 6-3, 6-3. Duelul s-a consumat în grupele Turneului Campionilor 2020, competiție câștigată de Medvedev după 4-6, 7-6(2), 6-4 în finala cu Dominic Thiem.

The post Programul zilei la Australian Open, duminică 21 februarie 2021. Blockbuster-ul Novak Djokovic – Daniil Medvedev este precedat de finala de dublu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă