Programul STB de Paște. Cum vor circula mijloacele de transport în București

2 săptămâni in urmă 20

Mijloacele de transport ale STB SA vor circula după un program special de Paşte, iar linia de tramvai 41 va funcţiona în noaptea de Înviere. De asemenea, trenurile Metrorex vor circula în noaptea de Înviere .

În noaptea de Înviere, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte şi cele ale liniei expres 783, precum şi de tramvaiele liniilor 1 şi 10, conform programului obişnuit. Suplimentar, STB SA va menţine în circulaţie, pe parcursul întregii nopţi, tramvaiele liniei 41, transmite STB, într-un comunitat, citat de News.ro.

Tramvaiele liniei 41 vor circula la un interval de 35 de minute, iar tramvaiele liniei 1/10 vor funcţiona după programul perioadei de noapte, a decis Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

În perioada 30.04.2021 – 03.05.2021, toate liniile de transport public ale STB SA vor funcţiona cu parcul de vehicule programat corespunzător unei zile de duminică.

Graficele de circulaţie pentru fiecare linie de transport sunt publicate pe site-ul STB SA, la secţiunea Trasee.

De asemenea, metroul va fi deschis în noaptea de Înviere, iar trenurile vor circula între orele 23:00 şi 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute şi de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de 20 minute.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă