Programul primelor două zile la Australian Open. Când debutează Simona Halep și când ar trebui să joace Djokovic

1 săptămână in urmă 18

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 16:54

115 citiri

Programul primelor două zile la Australian Open. Când debutează Simona Halep și când ar trebui să joace Djokovic

Organizatorii turneului de Grand Slam de la Melbourne, Australian Open (17-30 ianuarie), au făcut precizări privind programul primelor două zile, luni și marți.

Conform anunțului de pe pagina de Twitter a competiției, AO 2022 va începe luni cu meciurile din jumătățile superioare ale tablourilor, atât la masculin cât și la feminin.

The top halves of the #AusOpen men’s and women’s singles draws will be played on Monday.

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 14, 2022

Astfel, la masculin, liderul mondial Novak Djokovic ar urma să fie programat în ziua de luni, asta în cazul în care apelul său la decizia de anulare a vizei va avea câștig de cauză, o decizie finală fiind așteptată duminică.

În schimb, la feminin, luni vor intra pe teren româncele Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian, în meciurile cu Jasmine Paolini (Italia), respectiv Greet Minnen (Belgia).

Ca urmare, meciurile din jumătatea inferioară, acolo unde se află Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu se vor disputa marți.

Simona Halep, locul 15 WTA şi favorită 14, va evolua cu poloneza Magdalena Frech, locul 105 mondial, în primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorţi de joi. În turul trei, Halep ar putea evolua contra britanicei Emma Răducanu, care joacă în primul tur cu americanca Sloane Stephens.

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, va evolua în runda inaugurală cu sportiva cehă Petra Kvitova, favorită 20 şi locul 21 mondial, iar franţuzoaica Oceane Dodin (locul 96 WTA) va fi adversara Irinei Begu (locul 58 mondial).

Citeste si:

 ”Ar putea fi salvator”

Un paşaport diplomatic emis pentru Novak Djokovic în urmă cu 11 ani ar putea fi elementul esenţial în evitarea de către sportiv a expulzării din Australia, notează skynews.com.au....

 ”Cum conduceţi voi ţara? Este un dezastru”

Guvernul australian, aflat sub presiune din cauza situaţiei legate de Novak Djokovic, a precizat, vineri, că va rămâne ferm în privinţa regulii de interzicere a intrării în ţară a...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă