Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Ce avertizează specialiștii

3 săptămâni in urmă 8

MIERCURI, 10 NOIEMBRIE 2021, 18:24

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Săptămâna 15-21 noiembrie

În săptămâna 15-21 noiembrie temperatura medie a aerului va avea valori mai scăzute decât cele normale, pe tot teritoriul țării. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 22-28 noiembrie

Pentru intervalul 22-28 noiembrie temperaturile medii vor fi, de asemenea, uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie

Pentru săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie meteorologii se așteaptă la medii termice mai apropiate de cele normale pentru perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va avea o tendinţă uşor deficitară, în cea mai mare parte a ţării.

La începutul săptămânii curente, temperaturile au fost semnificativ mai mici decât cele de săptămâna trecută, mai scăzute decât media normală a perioadei.

Pentru restul săptămânii, până pe data de 14 noiembrie, experții în meteorologie se așteaptă la temperaturi în continuare scăzute, în special în regiunile vestice și nordice.

Precipitațiile atmosferice vor fi în creștere în regiunile vestice, centrale și nord-estice. În rest, precipitațiile vor fi apropiate de normalul perioadei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă