PROGNOZA METEO pentru Sărbători. Cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion

2 luni in urmă 1

Prognoza meteo pentru Sărbători. În perioada 7 – 14 decembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în sud-est.

Cu excepția regiunilor nord-vestice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales în regiunile extracarpatice.

Citeşte şi Informare meteo. Ninsori, infensificări ale vântului şi polei până miercuri dimineaţă

Prognoza meteo pentru Sărbători. În perioada 14-21 decembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru Sărbători. Temperaturi ridicate de Crăciun şi de Revelion

Prognoza meteo pentru Sărbători. În perioada 21-28 decembrie, de Crăciun, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, cu posibilitatea unui deficit local în nordul extrem al țării.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pentru două săptămâni. Cum va fi vremea până pe 20 decembrie

Prognoza meteo pentru Sărbători. În perioada 28 decembrie – 4 ianuarie, care curpinde și Revelionul, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă