Prognoza meteo pe o lună: schimbări dramatice. Cum va fi vremea până pe 19 aprilie

1 lună in urmă 1

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lunăAdministrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Află, din materialul următor, cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, până pe 19 aprilie 2021. 

LUNI, 22 MARTIE 2021, 10:13

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Saptamana 22 - 29 martie

Valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice pentru acest interval, in toate regiunile, dar mai ales in cele centrale si la munte. 

Regimul pluviometric va fi excedentar in regiunile sudice si sudestice, dar si deficitar in vest, nord-vest si centru, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada.

Saptamana 29 martie - 5 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana, la nivelul intregii tari.

Cantitatile de precipitatii vor fi deficitare in toate regiunile, dar mai ales in zona Carpatilor Meridionali.

Saptamana 5 - 12 aprilie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa in general in jurul celor normale pentru aceasta perioada, posibil usor mai coborate in sud, sud-est si la munte. 
Regimul pluviometric va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu o tendinta usor deficitara, mai ales la munte.

Saptamana 12 - 19 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa in general in jurul celor specifice pentru aceasta saptamana, cu posibilitatea unei abateri termice usor negative, local in regiunile extracarpatice si la munte. 

Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta perioada vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval, in toate regiunile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă