Prognoză meteo actualizată: Ninsori semnificative în 8 județe. În București, alertă de polei

3 săptămâni in urmă 16

Alerte ANM Alerte ANM

Meteorologii au actualizat, duminică, prognoza pentru zilele următoare şi au emis o informare de precipitaţii, vânt şi polei, până marţi dimineaţă. În Banat, nord-vestul Olteniei şi pe arii restrânse în Crişana şi Transilvania este cod galben de ninsori însemnate cantitativ, mai ales în zona montană. De asemenea, este cod galben de polei în Bucureşti şi în 8 judeţe.

DUMINICĂ, 26 DECEMBRIE 2021, 13:21

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Până marţi, la ora 10.00, temporar se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a ţării, local moderate cantitativ, potrivit News.ro.

”În zona montană înaltă şi în cea mai mare parte a Moldovei va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă, iar în celelalte regiuni vor predomina ploile. Se va depune polei, local în sud-est şi izolat în restul teritoriului”, a transmis ANM.

Potrivit meteorologilor, vor fi perioade, îndeosebi pe parcursul zilei de luni (27 decembrie), în care vântul va prezenta intensificări în zona montană înaltă, cu rafale ce vor depăşi 60…70 km/h spulberând zăpada.

De asemenea, ANM a emis avertizare cod galben de ploi şi ninsori însemnate cantitativ, în intervalul 26 decembrie, ora 12:00 – 27 decembrie, ora 12:00.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă