Prognoza meteo 29 martie 2021. Temperaturile, în uşoară scădere

3 săptămâni in urmă 1

Prognoza meteo 29 martie 2021. În nord-vestul, nordul și centrul țării, nebulozitatea va fi în general persistentă și, pe arii restrânse, se vor semnala ploi slabe, iar în zona montană, local precipitații mixte. În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros, iar cu o probabilitate mai ridicată în Muntenia și Dobrogea, îndeosebi după-amiaza și seara, pe alocuri se vor semnala averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, în special ziua, în est și în extremitatea de sud-vest, precum și la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile Carpaților Orientali şi 7 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse se va semnala ceaţă, iar în depresiunile intramontane vor mai fi condiții de brumă.

Prognoza meteo 29 martie 2021 Bucureşti

Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea pentruploi slabe, de scurtă durată va fi mai ridicată spre seară. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 3 grade.

Prognoza meteo 30 martie 2021 în ţară

În majoritatea zonelor, vremea va fi mai rece decât normal la sfârşitul lunii martie. Cerul va avea înnorări temporare şi local vor fi ploi de scurtă durată, în special în jumătatea estică. La munte, la altitudini mari, se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță şi ninsoare, iar seara şi noaptea în partea de sud-est a teritoriului vor fi posibile averse de măzăriche.

Citeste si Prognoza meteo aprilie 2021. Cum va fi vremea până la Paşte

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă şi în regiunile sud-estice -în special pe litoral şi în deltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 14 grade, uşor mai ridicate în sud-vest; minimele termice vor fi cuprinse între -1 şi 6 grade, mai mici în depresiunile intramontane, până la -4 grade. Spre sfârşitul intervalului, vor fi condiţii de brumă în centru şi în nord-est

Prognoza meteo 30 martie 2021 în Bucureşti

Valorile termice, în scădere uşoară faţă de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme rece pentru sfârşitul lunii martie. Cerul va avea temporar înnorări și vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.

Prognoza meteo 31 martie 2021 în ţară

Vremea se va menţine mai rece decât normal în această perioadă din an în cea mai mare parte a ţării; temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 și 15 grade, iar cele minime între -8 grade în depresiunile intramontane şi 5…6 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi parţial noros, vor fi ploi slabe local în Dobrogea şi izolat şi trecător în celelalte regiuni, iar la altitudini mari la munte vor fi posibile precipitaţii mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări ziua în regiunile sud-estice, cu viteze mai mari, de până la 55…60 km/h, în Dobrogea şi izolat în zona montană înaltă. Spre dimineaţă se va semnala pe arii restrânse ceaţă şi izolat, în centru, în est şi în dealurile sudice, se va produce brumă.

Prognoza meteo 31 martie 2021 în Bucureşti

Vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va fi parţial noros pe parcursul zilei, dar cu probabilitatea redusă de ploaie, apoi va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 11…13 grade, iar cea minimă de 1…2 grade, mai scăzută în zona periurbană.

Citeste si Cum va fi vremea pe final de martie

Prognoza meteo 1-3 aprilie 2021

Vremea se va încălzi în primele zile în toate regiunile. În a doua parte a intervalului, probabilitatea de ploaie va fi în creştere, la început în jumătatea de nord-vest, apoi şi în restul ţării.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă