Prognoza meteo 23 noiembrie. Temperaturile vor scădea semnificativ. Ploi şi ninsori în toată ţara

1 săptămână in urmă 11

Prognoza meteo 23 noiembrie. La noapte, cerul va fi mai mult noros și va ploua slab în regiunile sud-vestice, centrale, nord-estice și pe alocuri în rest. În Carpații Orientali și la altitudini mari în restul zonei montane, vor fi precipitații slabe mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, iar în estul Transilvaniei şi în zona deluroasă din nordul Moldovei mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa între -1 și 8 grade. Pe arii restrânse va fi ceață.

BUCUREȘTI Cerul se va înnora treptat, iar în a doua parte a intervalului trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 4…6 grade.

Prognoza meteo 23 noiembrie – MARTI

Vremea se va răci față de ziua precedentă, mai accentuat în regiunile extracarpatice, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi variabil în vestul și nord-vestul țării și mai mult noros în restul teritoriului. În special ziua, va ploua slab, pe arii relativ extinse, în Muntenia, Dobrogea, Moldova și local în Oltenia și Transilvania. În Carpații Orientali și Meridionali vor fi precipitații slabe mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, iar în zonele subcarpatice din Moldova si estul Transilvaniei mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, îndeosebi în prima parte a intervalului, în regiunile estice, pe litoral, precum și la munte, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 12 grade, iar cele minime între -5 și 5 grade. În zonele joase de relief, pe arii restrânse, se va semnala ceață.

BUCUREȘTI Vremea se va răci accentuat, iar valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros, iar pe parcursul zilei, temporar, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 2 grade. Spre dimineață vor fi condiții de ceață, potrivit ANM.

Prognoza meteo MIERCURI

Vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic. În regiunile sudice și estice va fi nebulozitate joasă stratiformă, local persistentă, și izolat va ploua slab sau va fi burniță. În Carpații Meridionali, pe suprafețe mici vor fi precipitații slabe mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări noaptea în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 10 grade, iar cele minime, în general, între -7 și 3 grade. Îndeosebi dimineața și noaptea, pe alocuri, se va semnala ceață.

BUCUREȘTI Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va prezenta înnorări, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Citeşte şi: Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: Ploi şi vreme rece în următoarele zile. Lapoviţă şi ninsori în mai multe regiuni la început de decembrie

Prognoza meteo JOI

În cea mai mare parte a ţării, regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, local cu unele înnorări în sud-est şi în centru, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali unde numai cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniță. În zonele joase de relief, în special dimineața și noaptea, se va semnala pe arii restrânse ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului şi în zona Carpaților Meridionali, cu viteze mai mari în cursul nopţii, iar local și temporar şi în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 11 grade, iar cele minime între -8…-6 grade în depresiunile Carpaților Orientali şi 6…7 grade în sudul Banatului şi pe litoral.

BUCUREȘTI Valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice datei. Mai ales dimineața și noaptea va fi nebulozitate joasă şi vor fi condiţii de ceaţă, iar în restul timpului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 0…1 grad, ușor mai scăzută în zona periurbană.

Prognoza meteo VINERI

În majoritatea regiunilor, valorile termice vor fi în creştere uşoară şi se vor situa peste cele normale la această dată; excepţie va face sud-vestul extrem unde ziua vremea va fi relativ rece. Cerul se va înnora treptat, dinspre sud-vest, aria ploilor va cuprinde cea mai mare parte a ţării, iar în jumătatea de vest local acestea vor fi moderate cantitativ. În zona montană, la peste 1400 m altitudine, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar în masivele cele mai înalte vântul va sufla tare, cu peste 80…90 km/h în special în Carpaţii Meridionali şi se va depune strat de zăpadă. Intensificări ale vântului vor fi şi în sudul Banatului, dar local şi temporar şi în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei. În zonele joase de relief, la începutul zilei, se va semnala pe arii restrânse ceață. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 10 grade.

BUCUREȘTI Vremea se va încălzi uşor. Cerul se va înnora şi temporar, în special în orele serii, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 12 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

Citeşte şi: Localitatea din România unde ninge ca-n poveşti. „E magic, un an de zile o tot aştepţi. E o atmosferă de Crăciun” VIDEO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă