Prognoza meteo 19 aprilie. Vreme închisă și ploi pe arii extinse. Cum va fi vremea în Capitală

3 săptămâni in urmă 14

Prognoza meteo 19 aprilie Prognoza meteo 19 aprilie

Astăzi, în sudul şi sud-estul ţării, vremea va fi în general închisă şi, pe arii extinse, îndeosebi în a doua parte a zilei, vor fi ploi în general moderate cantitativ (izolat în jur de 10 l/mp). 

LUNI, 19 APRILIE 2021, 06:17

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros şi local va ploua slab. Temperaturile maxime, în continuare mai scazute comparativ cu normele climatologice, se vor încadra între 10 şi 16 grade.

În Capitala, vremea va fi predominant închisa. Va ploua continuu începând din a doua parte a zilei, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima, cu mult mai scazuta decât în mod normal la aceasta data, se va situa în jurul a 12 grade.

La munte, in Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curburã, vremea va fi în general închisã şi, pe arii extinse îndeosebi în a doua parte a zilei şi noaptea, vor fi ploi şi lapoviţã, iar la altitudini de peste 1700 m va ninge, local mai consistent (prin cumulare cantitãţi de peste 15 l/mp). În restul masivelor, cerul va fi temporar noros şi local se vor semnala precipitaţii slabe mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, local cu unele intensificãri în a doua parte a intervalului în zona înaltã, unde trecãtor va spulbera zãpada. Valorile termice, comparabile cu cele din intervalul anterior, vor caracteriza o vreme rece pentru aceastã datã. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă