Profesorul Răzvan Cherecheș a demisionat din funcția de consilier onorific în Ministerul Sănătății: „Experiența mea a fost una amară”

4 săptămâni in urmă 7

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2020/09/Razvan-Chereches.jpg
Profesorul Răzvan Cherecheș anunță că a demisionat din funcția de consilier onorific în Ministerul Sănătății, pentru că a avut „o experiență amară”, a crezut că va putea ajuta, dar a descoperit că „funcția a fost literal una onorifică”, scrie G4Media.ro.

„Experiența mea a fost una amară – am fost solicitat pentru un sfat bazat pe dovezi doar de 2 ori și am propus sugestii, idei și articole științifice (nesolicitate) către Minister cu o frecvență de una pe zi (la început) și apoi câte una la 2-3 zile (probabil că așteptările mele au fost nerealiste). Am crezut că voi putea ajuta, dar am descoperit că funcția a fost literal una onorifică – echipa din Minister este mult prea prinsă ca să utilizeze experiența consilierilor (aceasta a fost situația în cazul meu). Nu consider că este cazul să rămân într-o funcție (chiar și una onorifică) dacă mă simt inutil”, a scris Răzvan Cherecheș pe pagina sa de Facebook.

„Adevărul este că nu mai am răbdare – trăim vremuri de criză în care comunicarea ministerului sănătății cu populația trebuie să se întâmple zilnic! Zilnic trebuie să se vadă ceva, zilnic trebuie să aflăm cum au progresat autoritățile!”, subliniază profesorul Cherecheș.

Aceasta este a doua plecare din ministerul condus de Vlad Voiculescu în ultima lună, după demisia lui Bogdan Oprea din funcția de purtător de cuvânt.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Foto: Razvan Chereches/Facebook.com

Articolul Profesorul Răzvan Cherecheș a demisionat din funcția de consilier onorific în Ministerul Sănătății: „Experiența mea a fost una amară” apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă