Profesorii din Galaţi, invitaţi de şefa Inspectorarului Şcolar să participe la un curs de numerologie

1 lună in urmă 33

Profesorii din Galaţi, invitaţi de şefa Inspectorarului Şcolar să participe la un curs de numerologie. Acesta se va desfăşura vineri seară, în mediul online, iar invitaţia este adresată cadrelor didactice din învăţământul formal şi alternativ.

Profesorii din Galaţi, invitaţi să participe la un curs de numerologi. Ce spune şefa IŞJ

Şefa IŞJ Galaţi susţine că nu a militat pentru studierea numerologiei în şcoli.

„Din moment ce solicitarea a venit pe cale oficială era firesc să facem acest demers (…) Nu am propus studierea numerologiei în şcoli”, a spus ea în cadrul unei conferinţe de presă.

Citeşte şi Profesorii nu vor să înceapă şcoala şi nici să se vaccineze! 56,3% nu sunt de acord să se vaccineze şi doar 43,2% îşi doresc revenirea fizica la școală

Fostul inspector general, Onuţ Atanasiu, spune că zilnic, pe adresa inspectoratului sosesc numeroase solicitări asemănătoare, acestea fiind redirecţionate către profesori fără antetul instituţiei.

„Hârtii cu anunţuri care se ţin de tot felul de asociaţii, fundaţii sau chiar persoane, legate de tot felul de activităţi, vin în fiecare zi la inspectorat. Sigur, poţi să le trimiţi sau să nu le trimiţi mai departe. Ei asta cer, să le trimiţi mai departe. De obicei nu poartă antetul, dar nu este o chestie nouă. Eu nu aş fi trimis-o cu adresă de înaintare”, a explicat Atanasiu.

Selena Costea, învăţătoare la Şcoala Gimnazială Nr. 2 din Lieşti, a fost numită inspector şcolar general adjunct în luna iunie a anului trecut, cu susţinerea Partidul Național Liberal, relatează Viața Liberă din Galați.

Ea conduce Inspectoratul Școlar Județean Galați, cu mandat provizoriu, din data de 21 decembrie 2020, după ce Onuţ Atanasiu, fostul inspector general, a fost nevoit să renunţe la funcţie, deoarece a fost ales deputat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă