Profesor din Suceava prezentat într-o imagine cu o mască desenată cu carioca peste faţă, pentru a nu părea că încalcă măsurile pentru combaterea coronavirusului

1 lună in urmă 3

Un profesor din Suceava este prezentat într-o imagine cu o mască desenată cu carioca peste faţă, pentru a nu părea că încalcă măsurile pentru combaterea coronavirusului.

Profesorul din Suceava pare să nu fi purtat mască de protecţie la acţiunea IPJ Suceava

Imaginea cu profesorul respectiv a fost ataşată unui comunicat emis de IPJ Suceava

Profesorul ar fi putut fi penalizat dacă într-adevăr nu purta mască de protecţie la acţiunea IPJ Suceava.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au participat, în mai multe unităţi de învăţământ din judeţ, la acţiuni prin care să-i facă pe elevi să conştientizeze despre ce înseamnă delincvenţa juvenilă, dar şi despre respectarea legislaţiei în ceea ce priveşte combaterea coronavirusului.

În jur de 1.000 de elevi au beneficiat de efectele activităţilor de educaţie juridică şi antiinfracţională, iar la finalul acţiunii, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au emis un comunicat pentru a oferi detalii despre acţiunea respectivă.

Comunicatul de presă este însoţit de mai multe imagini, iar una dintre ele atrage în mod special atenţia. Asta pentru că unuia dintre profesorii participanţi la activităţi i s-a aplicat o dungă cu carioca peste faţă. Senzaţia este că s-a vrut, astfel, să se mascheze faptul că respectivul cadru didactic nu purta mască de protecţie şi ar fi putut fi penalizat pentru fapta sa.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Andreea Petrescu, corespondent Observator.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

suceava profesor politie masca desen carioca coronavirus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă