Profesoară din Iași internată de urgență din cauza unui elev. Copilul a pulverizat spray lacrimogen în sala de curs

3 săptămâni in urmă 18

Miercuri, 10 Noiembrie 2021, ora 13:21

49 citiri

Profesoară din Iași internată de urgență din cauza unui elev. Copilul a pulverizat spray lacrimogen în sala de curs

O profesoară de la Liceul Sportiv din Iaşi a ajuns miercuri, 10 noiembrie, la spital, după ce un elev a pulverizat spray iritant lacrimogen în sala de curs, iar femeii i s-a făcut rău.

Poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi despre faptul că unei profesoare de la Liceul Sportiv i s-ar fi făcut rău din cauza inhalării vaporilor unui spray iritant lacrimogen.

Din primele verificări ale poliţiştilor a rezultat că un elev ar fi pulverizat pe fereastră spray paralizant, iar vântul ar fi adus vaporii în sala de clasă.

Femeii i s-a făcut rău, ea fiind transportată cu ambulanţa la spital.

Directorul Liceului Sportiv Iaşi, Ilie Gheorghică, a declarat că elevul a fost identificat imediat, iar cazul va fi anchetat atât de Consiliul Profesoral al şcolii, cât şi de Poliţie. Nu se cunoaşte deocamdată motivul pentru care elevul a comis acest gest.

"Doamna profesor a venit în timpul orei şi ne-a anunţat că în clasa respectivă se simte un miros înţepător. Ne-am deplasat acolo şi într-adevăr se simţea acel miros. Am discutat cu copiii, iar cel care a folosit acel spray a recunoscut.

Între timp doamna profesor nu se simţea prea bine şi am apelat la serviciul de ambulanţă. Au venit şi reprezentanţii de la Secţia de Poliţie nr. 2 care au preluat cazul şi urmează să facă cercetare disciplinară. La nivelul şcolii vom constitui o comisie să cercetăm evenimentul şi să luăm măsurile legale", a afirmat Ilie Gheorghică, directorul Liceului Sportiv din Iaşi.

Citeste si:

Medicii din Timişoara, în campanie pro-vaccinare pe străzi. ”Am făcut tot ce se putea în spital. Dar, probabil, nu aici trebuia dusă bătălia”

Medicii Spitalului ”Victor Babeş” din Timişoara vor face campanie pro-vaccinare din casă în casă şi pe străzile din oraş pentru a le explica oamenilor de ce imunizarea este importantă...

 i-au interzis să intre în baruri

Un ieșean care s-a îmbătat, și-a bătut nevasta, apoi a dat foc casei și a privit-o impasibil cum arde a fost condamnat de judecători la o pedeapsă de 2 ani cu suspendare. Deși i-au dat cea...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă