Profesoară acuzată că a violat un băiat de 14 ani, de cel puţin trei ori, în timpul sesiunilor de studiu în particular, în SUA

1 lună in urmă 30

O profesoară căsătorită din California a ajuns în spatele gratiilor, fiind acuzată că a violat un băiat de 14 ani, de trei ori, în timpul sesiunilor de studiu independente.

Profesoară acuzată că a violat un băiat de 14 ani, de cel puţin trei ori, în timpul sesiunilor de studiu în particular

Profesoară acuzată că a violat un băiat de 14 ani, de cel puţin trei ori, în timpul sesiunilor de studiu în particular

Fresno County Sheriff

Krystal Jackson, în vârstă de 39 de ani, a fost arestată vineri de către detectivi, în urma unei anchete de un an cu privire la afirmațiile că ar fi abuzat sexual un student minor. Arestarea ei a fost rezultatul unui pont primit de către biroul șerifului din Fresno, notează Daily Mail.

Detectivii cred că ar fi vorba despre mai multe victime

Jackson, care a început să lucreze ca profesor la Mountain View Independent School din Reedley anul trecut, şi care dădea meditaţii celor interesaţi, este reținută cu o cauțiune de 215.000 de dolari, potrivit unui raport al Your Central Valley. ''Credem că victima este în siguranță, fapt pentru care suntem recunoscători, dar nu știm dacă există alte victime''.

Profesoara a fost incriminată de patru capete de acuzare, toate legate de viol. Ancheta a scos la iveală că Jackson a întreținut relații sexuale cu băiatul nenumit de cel puțin trei ori în ultimul an. Femeia avea să se întâlnească cu studentul pentru sesiunile lor regulate de studiu independent o dată pe săptămână, la Dunlap Leadership Academy, unde autoritățile susțin că au avut loc respectivele infracţiuni. ''Cea mai rea parte este că victima noastră a fost abuzată, adică numărul unu. Dar și faptul că suspectul nostru se află într-o poziție de încredere.''

Între timp, districtul care supraveghează școala lui Jackson a recunoscut că lucrează cu forțele de ordine, dar nu a comentat cazul din cauza faptului că este vorba despre ''probleme de personal''. ''Administratorii districtului școlar unificat Kings Canyon au devenit recent conștienți de acuzațiile referitoare la un profesor de la Mountain View School. Administratorii lucrează cu sârguință cu oficialii de aplicare a legii care comunică detalii cu privire la ancheta lor'', se arată în comunicat, potrivit KSEE.

''Siguranța studenților și a membrilor personalului continuă să fie o prioritate absolută, iar districtul va oferi servicii de consiliere și sprijin tuturor studenților sau membrilor personalului care au nevoie. Districtul nu poate comenta probleme cu privire la personal.'' Detectivii cred că ar putea exista mai multe victime care nu au raportat încă acțiunile lui Jackson. Potrivit poliției, o anchetă este în desfășurare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă