Produsul cu care Lidl România vrea să dea lovitura. Prețul e mult mai mic decât se aștepta lumea

1 lună in urmă 22

La Lidl este săptămâna ofertelor și a discounturilor. Marea lor majoritate au fost deja anunțate prin campaniile de pe rețelele de socializare. Ofertele se regăsesc și în cataloagele lanțului de magazine. Pentru săptămâna 6-12 septembrie, Lidl aduce și uun nou produs, vândut deja cu succes și în alte țări.

Săptămâna ofertelor la Lidl. Discounturi și produse noi în rafturi

Gitantul Lidl, după ce a preluat locul unu în topul celor mai profitabile lanțuri de magazine în România, în septembrie a demarat noi campanii. Marea lor majoritate propun oferte la produse deja existente. Retailerul propune și discounturi substanțiale la toată gama de produse pe care le are la vânzare.

Clienții români ai Lidl vor regăsi în cataloage, dar și pe aplicația Lidl Plus, oferte la produse alimentare, îmbrăcăminte pentru cei mici, dar și pentru cei mari. În săptămâna 6-12 septembrie oferta Lidl mai cuprinde și produse noi pe piața românească. Noile produse sunt vândute deja în celelalte magazine, din țările unde Lidl este prezent pe piață.

Lanțul de spuermarketuri scoate la vânzare trotinete electrice

Lidl vinde trotinete electrice la preț redus, de doar1.119 lei, în magazin începând din această spătămână. Doc. Green este o trotinetă electrică pliabilă, care are o viteză maximă de 23 km / oră și o durată de viață a bateriei de 13 km, cu un timp de încărcare de 3-4 ore.

Dispune de 2 sisteme de frânare independente, frână electrică spate, lumini față, anvelope cu pereți dubli de 8 ”în față, mecanism de pliere cu 2 acțiuni, lumini spate, reflectoare laterale galbene, afișaj cu contrast ridicat și clopot.

Funcționarea trotinetelor electrice poate fi supusă restricțiilor legale în locurile publice. Asigurați-vă că respectați toate legile locale atunci când utilizați acest produs.

Lidl propune și alte produse la prețuri reduse

În afară de trotineta electrică Doc.Green, Lild le mai propune clienților săi și alte produse utile. Lidl lansează un produs de înfrumusețare pentru îngrijirea pielii. Este vorba despre peria facială din silicon Silver Crest Personal.

Nu amânați pentru că veți pierde. Literalmente genul acesta de produse, marca Silver Crest, zboară de pe rafturi într-un timp record! Explicația este simplă, la un prețt de numai 70 de lei, peria facială Silver Crest este cel mai căutat produs în aceste zile.

În pachet, primiți dispozitivul de curățare, plus un adaptor USB și un cablu de încărcare. Există unul disponibil pentru pielea normală / sensibilă, dar există și pentru pielea mixtă. Are o selecție de 6 setări de vibrații de curățare și 3 vibrații de masaj.

Tot ce trebuie să faceți este să aplicați orice produs de curățare doriți, să stropiți cu apă pe piele și să aplicați bucățile de silicon moi și mici pe față. Pur și simplu ghidați soluția peste față cu mișcare lentă și lăsați peria de silicon să lucreze.

Concluzie

În această spătămână Lidl vă oferă o gamă diversificată de produse, la prețuri imbatabile. De la produse alimentare și până la trotinete electrice, toate sunt la prețuri accesibile pentru fiecare buzunar. Pentru mai multe detalii puteți consulta și cataloagele online, aici.

The post Produsul cu care Lidl România vrea să dea lovitura. Prețul e mult mai mic decât se aștepta lumea appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă