Produsele digitale, în creștere pe piața de eCommerce: Gomag lansează aplicația Cursuri Online pentru creatorii de conținut premium

3 săptămâni in urmă 32

Procentul produselor digitale vândute pe parcursul ultimilor ani, la nivel global, este în continuă creștere. Vorbim despre materiale PDF, cursuri video, masterclass, workshop-uri și sesiuni înregistrate, achiziționate în scop educativ.

Gomag vine în întâmpinarea nevoilor exprimate de creatorii de conținut digital premium cu o nouă aplicație, nativă în platforma de comerț electronic.

Aplicația Cursuri Online oferă posibilitatea oricărui creator de produse digitale să își deschidă un magazin online specializat pe această nisă. Noua aplicație este accesibilă gratuit pentru orice posesor de abonament Gomag.

Cum funcționează aplicația Cursuri Online?

Aplicația Gomag Cursuri Online funcționează la fel de simplu ca un plugin obișnuit, fără a fi nevoie să îl instalezi manual.

Odată ce aceasta este activată în Gomag Apps (magazinul de aplicații al platformei), în secțiunea “adăugare produs” apare opțiunea nouă “produs digital”. Adăugarea propriu-zisă se face exact la fel ca pentru un produs fizic, cu excepția zonei de încărcare a conținutului digital.

Acum, în secțiunea “Conținut digital” poți să adaugi paginile cursului digital, să le ordonezi și să le optimizezi inclusiv cu un editor avansat, care îți permite să afișezi, de exemplu, produse upsell/cross-sell în interiorul lecțiilor, formulare de cerere a unei recenzii, conținut text, cronometre etc.

Tot din această secțiune poți adăuga un buton de descărcare al unuia sau mai multor materiale PDF: ghiduri, cataloage, prezentări, foi de lucru, checklists etc.

Dacă adaugi conținut video, acesta poate fi încărcat pe baza link-urilor preluate din YouTube sau Vimeo.

Odată achiziționate, cursurile și produsele digitale pot fi accesate exclusiv din contul de client, odată ce acesta este logat.

Pentru cine este aplicația Gomag Cursuri Online?

Se observă un interes din ce în ce mai crescut în zona creatorilor de produse digitale premium: traineri, autori, bloggeri, influenceri, consultanți etc.

Aplicația Gomag a fost creată pentru acești specialiști, dar și pentru proprietarii de magazine online cu produse fizice, care vor să își completeze sau să își diferențieze ofertele adăugând materiale digitale relevante.

De exemplu, magazinele care vând remedii naturale sau alimente vegane - așadar, pentru un anume stil de viață - pot suplimenta oferta magazinului cu programe de mindfulness sau lifestyle, sub forma unor cursuri video înregistrate / live.

Aplicația Cursuri Online reprezintă un atu tehnologic simplu și accesibil prin care să îți pui produsele digitale premium la îndemâna clienților, folosind în același timp întregul arsenal disponibil într-o platformă pregătită exact pentru vânzările online.

Vrei să testezi și să folosești cât mai repede aplicația Cursuri Online? Deschide un demo Gomag gratuit și pregătește-ți magazinul de lansare, chiar din perioada de test.

Vânzarea de produse digitale premium e acum mai simplă decât crezi!

Despre creatorii aplicației Cursuri Online

Gomag este o platformă eCommerce de tip SaaS, ce poate fi închiriată pe baza unui abonament și pe care se dezvoltă peste 2500 de magazine online, din diferite nișe. Platforma se diferențiază prin funcționalități native exclusive pentru piața românească, precum modulul de creare landing page, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator temă și +150 de aplicații presetate.

De-a lungul timpului, echipa a creat și Academia de eCommerce Gomag - centru de materiale digitale pentru antreprenorii români, board game-ul GoFunnel, planner-ul Made for Business, precum și o mulțime de resurse pentru educarea pieței de eCommerce: podcastul Doza de eCommerce, evenimente, webinarii și conținut în multiple forme.

Citeste si:

Cine sunt judecătorii eliberați din funcție de Klaus Iohannis la început de an

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 3 ianuarie, decretele de eliberare din funcţie pentru mai mulţi judecători ca urmare a pensionării. Printre ei se numără Mariana Ghena, membru...

Legile inutile adoptate în 2021. Cum au arătat prioritățile politicienilor și cum au uitat de promisiunile din campania electorală

Anul 2021 a început cu multe promisiuni din partea parlamentarilor, care aveau de îndeplinit numeroase promisiuni făcute în campania electorală precum alegerea primarilor în două tururi sau...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă