Produsele cu care Lidl vrea să dea lovitura. Se găsesc la un superpreț

5 zile in urmă 13

Lidl a pregătit noi oferte pentru clienți! Lanțul de supermarket-uri îi surprinde pe români cu unele dintre cele mai bune produse, așa că mulți o să încerce să ajungă cât se poate de repede într-un magazin pentru a nu rata prețurile extrem de avantajoase.

Noi oferte Lidl. Ce trebuie să știe românii

Lanțul de supermarketuri Lidl a anunțat că a pregătit oferte noi pentru români, așa că aceștia o să poată să pună mâna pe produse revoluționare la un preț avantajos! Toți cei care vor să profite de reduceri trebuie să se îndrepte către un magazin în cel mai scurt timp.

Lidl România și-a obișnuit clienții cu multe surprize. În această săptămână, retailer-ul vine în ajutorul tuturor și aduce reduceri pentru produsele alimentare, articole de îmbrăcăminte pentru toamnă dar și unele produse pentru casă și familie extrem de utile.

Lanțul de supermarketuri a adus pe rafturile magazinelor din toată țara periuțe de dinți electrice, perfecte pentru copii, marca Nevadent. Acest produs are un cronometru care indică trecerea celor două minute de periere și dispune de 4.500 de rotații.

Prețuri avantajoase pentru produse

Această periuță vine cu două capete, funcționează cu baterii AA și are o garanție de 3 ani. Bineînțeles, prețul este unul extrem de avantajos, așa că toți părinții o să se bucure de acest produs care se găsește pe rafturile magazinelor Lidl pentru doar 40 de lei.

De asemenea, clienții pot să mai găsească și două dispozitive pliabile utile, printre care un cărucior Parkside, care poate să fie folosit pentru a transporta diferite obiecte, cu o greutate de până la 50 de kilograme iar prețul lui este de 55 de lei, potrivit Impact.ro.

Românii pot să achiziționeze și un coș de rufe pliabil, marca Aquapur, cu o capacitate de 18 litri. Acesta poate să fie cumpărat din magazinele Lidl pentru prețul de 40 de lei. Din fericire, el poate să fie pliat atunci când nu este folosit, așa că o să ocupe puțin spațiu în casă.

Ce produse se găsesc în magazinele Lidl. Vești bune

Mai mult, Lidl România pune la dispoziția românilor și un panou LED Livarno Home, cu telecomandă, care dispune de o setare pentru funcția de lampă de veche și funcția de temporizator, pentru doar 149 de lei. Clienții mai pot să găsească și un termostat electronic pentru calorifer, marca SilverCrest.

Ținând cont că iarna ne bate la ușă, lanțul de supermarketuri a listat acest produs extrem de util pentru 40 de lei. Cei care vor să profite de aceste oferte trebuie să se grăbească și să meargă cât mai repede la cumpărături pentru a nu rata prețurile avantajoase!

The post Produsele cu care Lidl vrea să dea lovitura. Se găsesc la un superpreț appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă