Produsele cu care Lidl, Kaufland şi Carrefour vor face furori în luna noiembrie. Preţurile sunt incredibil de mici

1 lună in urmă 17

Vești bune pentru clienții Lidl, Kaufland și Carrefour! Românii o să se bucure de numeroase oferte în luna noiembrie, așa că trebuie neapărat să meargă cât mai repede la cumpărături pentru a nu rata o selecție de produse aflate la un preț avantajos!

Ce reduceri aduc Lidl, Kaufland și Carrefour pentru luna noiembrie

Prima săptămână din luna noiembrie vine cu o mulțime de surprize pentru români. Cei care își fac cumpărăturile la Kaufland, Lidl și Carrefour o să se bucure de foarte multe reduceri și oferte inedite. Reprezentanții lanțurilor de magazine au venit cu noutăți!

Clienții Kaufland o să găsească multe oferte atrăgătoare în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie 2021. Aceștia o să se bucure de o reducere de 33& la rasol posterior de porc, prețul fiind redus la 7,99 de lei. De asemenea, scăricica de porc marinată are prețul de 19,99 de lei, fiind redusă cu 33%.

Cei care își doresc să beneficieze de o reducere la pui grill pot să plătească doar 16,29 de lei în weekend-ul 30-31 noiembrie, fiind aplicată o reducere de 20%. Mai mult, heringul file în sos de mărar, muștar sau smântănă o să se găsească la 7,49 lei, aplicându-se o reducere de 21%.

Vești bune pentru români. Ce produse pot să fie cumpărate la un preț avantajos

Nici Carrefour nu se lasă mai prejos în prima săptămână din luna noiembrie. În magazine o să se poată găsi ceafa de porc fără os la prețul de 14,99 de lei per kilogram, alimentul fiind redus cu 40%. Clienții o să se bucure nespus de produse de calitate care au un preț mult mai mic.

Micul dejun niciodată nu a fost mai gustos! Cei care nu vor să treacă peste cea mai importantă masă din zi pot să găsească o varietate de alimente, printre care o tartinabilă caprese la prețul de 4,99 de lei, cu reducerea de 23%, dar și o gustare de ou cu bacon cu o reducere de 28% la același preț.

Ce o să se găsească pe rafturile magazinelor în luna noiembrie

În același timp, cei care o să meargă la Lidl o să aibă parte de multe surprize plăcute. Lanțul de magazine le-a pregătit clienților mai multe oferte la o gamă largă de produse, printre care carne, legume, lapte, articole vestimentare, electrocasnice, dar și alte obiecte de uz casnic.

Cei care îndrășesc măslinele grecești le pot cumpăra la prețul de 5,49 de lei, reducerea fiind de 26%. Tortul de ciocolată și vanilie poate să fie cumpărat pentru 20,99 de lei, fiind aplicată reducerea de 30%, iar caserolele de carne tocată porc-vită pot să fie achiziționate pentru 8,99 de lei după reducerea de 30%.

The post Produsele cu care Lidl, Kaufland şi Carrefour vor face furori în luna noiembrie. Preţurile sunt incredibil de mici appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă