Produsele care sunt gratis la Kaufland România. Ce trebuie să faci la început de 2022

2 săptămâni in urmă 30

Ce produse sunt gratis la Kaufland România. Este vorba despre o campanie a lanțului de magazine, desfășurată în această perioadă, prin care clienții se pot alege și cu gratuități. Un anumit rol în aceasta îl au și clienții hypermarketului, așadar, dacă și tu te numeri printre ei, trebuie să știi ce anume să faci, ca să beneficiezi de un produs gratis.

Produsele care sunt gratis la Kaufland România

La început de an 2022, Kaufland are o surpriză excelentă pentru clienții săi din toată țara. În 2021, Kaufland a oferit, pentru clienții săi, posibilitatea de a alege un produs pe care îl primesc gratuit în momentul în care decid să cumpere altul similar din promoție.

Pe site, Kaufland are și o secțiune dedicată în care enumeră câteva dintre produsele pe care clienții le pot vota, iar produsul câștigător intră în promoție, iar când cumperi două dintre acestea, unul este primit gratuit.

Clienții trebuie doar să voteze produsul pe care îl doresc să îl achiziționeze din campanie. Hypermarketul are aceste promoții disponibile pentru perioade de aproximativ o săptămână, după care aceste produse sunt înlocuite cu altele, în ideea de a fi mereu ceva nou la campanie.

După ce se schimbă produsele din promoție, se decide iar deschiderea perioadei de votare, pentru ca doar unul dintre acestea să fie oferite în mod gratuit, în funcție cu ce își doresc clienții.

De altfel, Kaufland este singurul hypermarket din țară cu asemenea politică pentru clienții săi, așadar, în mod normal, nu ai putea vedea ceva asemănător oferit de către vreo altă campanie.

Kaufland anunță ori de câte ori schimbă produsele de la campanie, dând și notificări în ce privește noile oferte ale hypermarketului.

Despre Kaufland

Kaufland reprezintă un lanț de hipermarketuri din Germania, parte a grupului Schwarz. Primul magazin Kaufland a fost deschis în anul 1984 în Neckarsulm, însă lanțul de magazine s-a extins cu rapiditate, devenind lider Germania de Vest. De asemenea, în urmă cu opt ani, grupul Schwarz a devenit cel mai mare grup de retail din Europa, având afaceri de aproape 80 miliarde euro.

La ora actuală, Kaufland deține peste 1200 de magazine, cele mai multe dintre ele fiind situate în Germania. Kaufland are magazine și în Europa Centrală și de Est. În țara noastră, Kaufland este prezent din anul 2005. În anul 2014, compania a ocupat locul trei într-un top al angajatorilor privați din România, după Petrom și Dacia, având un total de 13.500 de salariați.

The post Produsele care sunt gratis la Kaufland România. Ce trebuie să faci la început de 2022 appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă