Produsele care apar de luni la Lidl România. Sunt preferatele oamenilor din țară

4 săptămâni in urmă 1

Vești bune pentru români. Care sunt produsele lor preferate de la Lidl care vor apărea în magazine, începând cu data de luni, 22 martie 2021. Sunt preferatele oamenilor din țară. Despre ce alimente este vorba.

Produsele care apar de luni la Lidl România

Fanii produselor Lidl România se vor bucura, din nou, de alimentele lor preferate din hypermarketul lor favorit. Lanțul nemțesc de supermarketuri revine cu produsele din gama grecească, alimente pe care românii le cumpără foarte des de la ei din magazine. Produsele de la Eridanous vor fi disponibile pentru cei interesati să cumpere mâncare mai diversificată decât cea de până acum.

LIDL România a publicat un catalog pe care clienții din țară il pot accesa în cadrul website-ului sau pentru a vedea ce anume poate cumpăra de săptămâna viitoare, multe oferte noi fiind listate acolo de către companie. Anunțul a fost postat de către cei de la LIDL România pe pagina lor oficială de Facebook, acolo unde fanii s-au arătat foarte entuziasmați de această decizie.

„Săptămâna următoare te așteptăm pe la noi cu delicii din gama Eridanous, ce te vor duce cu gândul la Grecia  , oferte noi #LidlPlus  , produse pentru o mașină curată și multe alte surprize.”, au scris reprezentanții lanțului de hypermarketuri LIDL România, pe contul lor oficial de Facebook.

Cei de la Lidl anunță că vor introduce o gamă largă și diversificată de produse, spre bucuria românilor care iubesc mâncarea grecească. Consumatorii LIDL sunt foarte mulțumiți de alimentele procurate direct de pe rafturile lanțului germna de supermarketuri, după cum se poate observa din mediul online, acolo internauții reacționează pozitiv, de fiecare dată, atunci când oficialii hypermarketului fac anunțuri cu privire la ofertele promoționale și nu numai.

Ce presupune concursul Cămara Noastră și ce premii se pot câștiga

LIDL România oferă gratuitate pentru clienții săi, prin promovarea produselor Cămara Noastră cu o promoție în cadrul căreia oferă multe premii gratuite, dar și un premiu principal de 3.000 de euro.

Pentru a participa la acest concurs, românii trebuie să cumpere de minimum suma de 70 de lei produse din magazine, iar măcar unul dintre produse să fie marca Cămara Noastră. LIDL România nu oferă numai premiul cel mare de 3.000 de euro, ci mai are pentru clienți și 50 de seturi de farfurii personalizate împreună cu vouchere a câte 200 de lei fiecare. Pentru a te înscrie e nevoie să răspunzi la un chestionar pe care lanțul de supermarketuri îl are listat pe site chiar în acste momente.

LIDL România are o varietate de produse marca Cămara Noastră, care sunt disponibile pentru clienții interesați. Cu siguranță, acest nou concurs îi va bucura nespus pe clienții acestui lanț de supermarketuri.

The post Produsele care apar de luni la Lidl România. Sunt preferatele oamenilor din țară appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă