Procurorii au dat lovitura! Luis Suarez face dezvăluiri șocante în scandalul examenului de limbă italiană, trucat pentru el: „Ei mi-au trimis un fișier și mi-au zis să îl învăț foarte bine”

1 lună in urmă 1

Luis Suarez a făcut dezvăluiri șocante în fața procurorilor în dosarul examenului de limbă italiană, care ar fi fost măsluit pentru ca fotbalistul să îl treacă fără probleme.

Noi detalii ies la iveală în cazul testului aranjat pentru ca jucătorul uruguayan să poată obține cu ușurință pașaportul italian.

În plus, Suarez ar fi afirmat că președintele lui Juventus Torino i-a mulțumit pentru că și-a forțat plecarea de la FC Barcelona.

Luis Suarez, dezvăluiri incendiare în scandalul examenului de limbă italiană! Ce le-a povestit procurorilor din Perugia

Cotidianul „La Repubblica” a obținut acces la interogatoriul la care a fost supus atacantul Luis Suarez, în fața procurorilor din Perugia, Paolo Abbritti și Giampaolo Mocetti. Uruguayanul a confirmat contactele pe care le-a avut cu profesorii Universității pentru Străini din Perugia și le-a dezvăluit și pe cele pe care de asemenea le-a avut cu diriguitorii de la Juventus. Acestea au fost declarațiile sale care au provocat cea mai mare agitație în cazul examenului său trucat de limba italiană:

Profesorul Spina ți-a trimis un e-mail cu un pdf atașat, scriind că este textul pentru examen. Îți amintești acest mesaj?”, l-au întrebat anchetatorii.

„Da”, a răspuns sigur pe el atacantul lui Simeone.

Ți-a spus că trebuie să înveți textul respectiv?”, au continuat procurorii.

„El a spus că ar trebui să îl învăț bine pentru că ar putea fi cel pe care mi l-ar da la examen”, a venit replica lui Suarez.

„Când ai știut de interesul Juventus?”, a fost următoarea întrebare a anchetatorilor.

„La sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie, am primit un telefon de la Nedved și apoi de la Paratici. Nu-mi amintesc, dar Paratici mi-a spus că m-a sunat pentru că au crezut că am un pașaport italian, ca și soția mea. I-am răspuns că nu am, că am început procedurile cerând certificatele necesare în țara în care am locuit, a explicat fostul atacant al Barcelonei.

„Ai vorbit cu Juve după examen?”, l-au chestionat procurorii.

„Da, în aceeași zi. Paratici m-a sunat când eram la aeroport și mi-a spus că am făcut cea mai bună alegere pentru familia mea. Două zile mai târziu, Agnelli m-a sunat și mi-a spus că simte că negocierea nu a mers așa cum și-a dorit. El mi-a mulțumit pentru ceea ce am făcut pentru a facilita acest lucru, forțând, de asemenea, plecarea mea de la Barcelona”, a mai povestit Suarez.

„Cu cine ai vorbit de la Juventus în acea perioadă?”, a fost ultima curiozitate a celor doi investigatori.

„Cu Nedved despre aspectele sportive, cu Paratici și cu Agnelli, la două-trei zile după examen, care mi-au mulțumit pentru efortul depus pentru a scăpa de Barcelona. Agnelli mi-a spus că în fotbal nu poți programa niciodată, nimic, sigur … Cu el, nu mai vorbisem niciodată până în acel moment ”, a încheiat jucătorul sud-american.

Rectorul Universității pentru Străini din Perugia, mai mulți profesori și oficiali, precum și avocatul lui Juventus, Maria Turco, sunt cercetați în acest caz.

Directorul sportiv Fabio Paratici și avocatul Luigi Chiappero, între timp, sunt cercetați pentru „declarații false” de către procurori. Și, peste toate acestea, ancheta federației italiene de fotbal FIGC asupra cazului, care ar putea avea consecințe în plan sportiv pentru campioana Italiei, nici nu a început încă.

The post Procurorii au dat lovitura! Luis Suarez face dezvăluiri șocante în scandalul examenului de limbă italiană, trucat pentru el: „Ei mi-au trimis un fișier și mi-au zis să îl învăț foarte bine” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă