Procesul lui Novak Djokovic. Prima decizie luată de judecătorul australian

2 săptămâni in urmă 18

  • Serie A: Torino - Fiorentina, luni, 18:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Espanyol - Elche, luni, 22:00, Digi Sport 2

Judecătorul care se ocupă de acest caz se numește Anthony Kelly, iar procesul a început în jurul orei locale 11:00, ceea ce înseamnă 02:00 ora Bucureștiului. Este a doua oară în 18 luni când Djokovic așteaptă să vadă dacă poate merge la un Grand Slam, după ce în septembrie 2020, la US Open, a lovit o arbitră și a așteptat să primească o decizie a organizatorilor, în urma căreia a fost trimis acasă. 

Galerie Foto

Procesul lui Novak Djokovic. Judecătorul Anthony Kelly i-a permis sportivului să părăsească hotelul de carantină

UPDATE ora 07:30: Judecătorul Anthony Kelly a luat la cunoștință faptul că Novak Djokovic a colaborat în totalitate cu autoritățile de pe aeroportul din Melbourne, înainte de a fi trimis la hotelul de carantină. 

UPDATE ora 07:35: Judecătorul Anthony Kelly a dispus ca Novak Djokovic să fie eliberat din hotelul de carantină, iar avocații săi sunt liberi să aleagă o nouă locație în care sportivul va sta până la finalizarea procesului.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

UPDATE ora 07:40: O decizie importantă a fost prelungirea ordinului de reținere în Australia a lui Djokovic până la ora locală 20:00 (11:00 ora Bucureștiului), după ce avocatul acuzării, Cristopher Tran, a precizat că expiră la 16:00 (07:00 ora Bucureștiului), deci 4 ore mai devreme. 

Novak Djokovic a intrat nevaccinat în Australia, în urma unei scutiri medicale 

Campion en-titre la Australian Open, Novak Djokovic a fost reţinut pe aeroport, la Melbourne, după sosirea sa în Australia miercuri, după ce poliția de frontieră australiană şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la viza sa de intrare.

Tenismanul sârb a primit o scutire de vaccinare împotriva COVID-19 din partea organizatorilor turneului pentru a concura la evenimentul care urmează să înceapă pe 17 ianuarie, dar aceasta nu a fost suficientă pentru oficialii de frontieră, care i-au anulat viza după ce Djokovic "nu a reuşit să furnizeze dovezi adecvate care să îndeplinească cerinţele de intrare în Australia".

Lui Djokovic i s-a comunicat că va trebui să părăsească Australia joi, dar avocaţii săi au obţinut prin apel din partea unui judecător amânarea cauzei sale până luni şi interzicerea deportării sale înaintea orei 16:00 (05:00 GMT) din aceeaşi zi, potrivit presei locale.

Agerpres

Etichete: novak djokovic , proces , australian open

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă