Problemele continuă pentru Dinamo! Un jucător a fost declarat liber de contract, iar alți patru încă își așteaptă banii de la spanioli

1 lună in urmă 22

Dinamo a mai pierdut un jucător, ca urmare a memoriului depus de către acesta. Este vorba despre juniorul Radu Ștefan Zamfir, în vârstă de 19 ani, crescut la academia „câinilor”, care a fost declarat liber de contract.

În urma întrunirii de miercuri, 13 ianuarie, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal l-a declarat liber de contract pe Radu Zamfir și a acordat un nou termen pentru alți patru jucători.

Andreas Mihaiu, Andrei Sin și Daniel Popa, atacant împrumutat la Chindia Târgoviște până în vară, au cerut încetarea raporturilor contractuale și pretențiile financiare, însă au fost amânați de către comisie.

Doar un jucător de la Dinamo a fost declarat liber de contract! Alți patru, amânați

De asemenea, Mihai Popescu, jucător transferat la Heart of Midlothian FC, în Scoția, și-a cerut și el drepturile salariale, însă și el a fost amânat.

Juniorul Radu Zamfir nu a apucat să debuteze la prima echipă a lui Dinamo. Acesta doar a fost luat în lot la antrenamente în vara trecută.

Deciziile Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor:

Radu Zamfir – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare. Admite cererea reclamantului modificată. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 13.01.2021. Definitivă. Andreas Mihaiu – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 20.01.2021. Andrei Sin – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 20.01.2021. Daniel Popa – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 20.01.2021. Mihai Popescu – Pretenții financiare – Acordă termen la data de 27.01.2021.

Încă o problemă la Dinamo! Patru jucători au fost dați afară din chirie! ProSport a aflat ce se întâmplă cu ei! | EXCLUSIV

Vestea bombă pe care niciun fan al lui Dinamo nu voia să o audă de la Pablo Cortacero! „Nu vând acțiunile! Stau minimum 3 ani, pentru a duce proiectul la final” | EXCLUSIV

The post Problemele continuă pentru Dinamo! Un jucător a fost declarat liber de contract, iar alți patru încă își așteaptă banii de la spanioli appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă