Probleme pentru Dinu Todoran înaintea meciului UTA – FCSB: „Jucătorii sunt dezamăgiți, afectați. Nu le venea să creadă”

2 luni in urmă 36

La numai câteva zile după eliminarea rușinoasă suferită în fața celor de la Șahtior Karagandî, FCSB va reveni în Liga 1, unde în acest weekend va înfrunta UTA, o formație despre care antrenorul Dinu Todoran știe că are forța necesară de a le pune probleme elevilor săi.

Apele sunt în continuare agitate la FCSB, unde parcursul în această ediție a cupelor europene s-a oprit după primul adversar întâlnit. Eliminați în turul al doilea al Conference League la mijlocul săptămânii, Tănase&Co. trebuie să spele această rușine în meciul cu UTA, care va avea loc duminică.

Antrenorul Dinu Todoran are încredere în calitățile sportive ale jucătorilor săi, dar se teme că aceștia încă resimt puternic șocul eliminării în fața formației de pe locul 11 din Kazahstan.

Probleme pentru Dinu Todoran: „Jucătorii sunt dezamăgiți, sunt afectați”

UTA a pregătit în liniște meciul din acest weekend, pe când FCSB revine în Liga 1 după o deplasare la Erevan, soldată cu eliminarea din prima ediție a Conference League, a treia competiție intercluburi din Europa.

Antrenorul bucureștenilor se teme în primul rând de starea psihică a jucătorilor săi, despre care spune că sunt în continuare puternic afectați de cele întâmplate în jocul cu Șahtior Karagandî. „Trebuie să vedem cum stăm fizic, dar mai ales mental, pentru că suntem toți supărați. Jucătorii sunt dezamăgiți, sunt afectați. Nu le venea să creadă”.

Tehnicianul venit în această vară pe banca echipei patronate de Gigi Becali ia în serios jocul de la Arad, fiind în primul rând îngrijorat de capacitatea de contraatac a elevilor lui Laszlo Balint. „Întâlnim o echipă UTA foarte bine organizată, care e foarte periculoasă când recuperează mingea”, a conchis Dinu Todoran în cadrul conferinței de presă care a precedat meciul cu UTA, din etapa a treia a Ligii 1.

  • UTA – FCSB se joacă duminică, de la ora 22:00.

The post Probleme pentru Dinu Todoran înaintea meciului UTA – FCSB: „Jucătorii sunt dezamăgiți, afectați. Nu le venea să creadă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă