Probleme pentru Dennis Man! Anamaria Prodan l-a dat în judecată, după transferul la Parma. Suma uriașă cerută, după trădarea fostului jucător al FCSB

2 săptămâni in urmă 28

Anamaria Prodan s-a ținut de cuvânt și l-a dat în judecată pe Dennis Man. Fostul jucător al celor de la FCSB a fost transferat în această iarnă de Parma, care a achitat în schimbul său 13 milioane de euro. Cum mutarea a fost intermediată de Giovani Becali, impresara l-a acuzat pe fotbalist de trădare.

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma a agitat mult apele în fotbalul românesc, la începutul anului. Jucătorul a devenit cel mai scump transfer realizat vreodată din Liga 1, după ce italienii au achitat 13 milioane de euro.

Mutarea a declanșat un adevărat scandal între Gigi Becali și Anamaria Prodan, care l-a acuzat pe patronul FCSB că a depus presiuni ca jucătorul să rupă contractul cu ea, pentru a semna cu Giovani Becali.

Probleme pentru Dennis Man! Anamaria Prodan l-a dat în judecată, după transferul la Parma. Suma uriașă cerută de impresar, după trădarea fostului jucător al FCSB

Gigi Becali i-a promis impresarei o sumă de 100 de mii de euro, dar aceasta nu a vrut să audă și l-a amenințat cu judecata pe jucător.

Conform Wowbiz, Anamaria Prodan a depus acțiunea în instanță la data de 25 martie, la Tribunalul Ilfov. Agentul ar cere o sumă uriașă din partea mijlocașului naționalei României. Agentul solicită 350 de mii de euro pentru faptul că jucătorul a reziliat unilateral contractul.

S-au liniștit apele, Ana a muncit și ea, a adus ofertă, Giovanni a muncit mai mult, a adus o ofertă mai mare, a înțeles și ea, iar transferul este exclusiv toată munca lui Giovanni.

Ea … o să primești și tu bani acolo, la plajă. Ea poate ia de la Man mai departe, poate pleacă de acolo, vedem mai departe. I-am zis «băi, stai acasă și iei 100.000». Nu îți place să stai la plajă la Miami și să iei 100.000 de acasă?
Gigi Becali, patron FCSB

The post Probleme pentru Dennis Man! Anamaria Prodan l-a dat în judecată, după transferul la Parma. Suma uriașă cerută, după trădarea fostului jucător al FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă